MÉS DE 350 PERSONES PARTICIPEN A LA SEGONA CAMINADA POPULAR DE LA RUTA DELS 3 MONTS

• La caminada va transcórrer des de Figaró – Montmany fins a Sant Feliu de Codines, a través d’un tram de l’itinerari 2 del recorregut principal de la ruta.

• Els participants varen passar pel Sot del Bac, la Trona, els Cingles de Bertí, Sant Miquel del Fai i el Cim d’Àligues.

El passat diumenge dia 31 de maig es va celebrarà la 2a caminada popular de la ruta dels 3 monts amb una exitosa participació de més de 350 persones. El recorregut de la marxa popular, d’uns 16 km lineals aproximadament, correspon al segon tram de l’Itinerari Principal. El tret de sortida el va donar els director tècnic del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Carles Fernández a les 8.30h. El punt de partida de la caminada va ser les piscines municipals del Figaró – Montmany i el punt d’arribada el Centre Cívic La Fonteta de Sant Feliu de Codines, on es va rebre a tots els participants amb una botifarrada.

La caminada va transcórrer per punts emblemàtics de la zona com el Sot del Bac, els Cingles de Bertí, el coll de Pedradreta, la Trona, el collet de les Pereres, el Santuari de Sant Miquel del Fai, el paratge de l’Alzina de la Creu i el Cim d’Àligues. Els serveis inclosos un cop inscrits varen ser l’avituallament intermedi, la botifarrada final a Sant Feliu de Codines, el servei d’ambulàncies, el servei d’autobusos de retornar al punt d’inici i l’obsequi d’un bidonet dels 3 monts.

L’acte va comptar amb la col·laboració dels Ajuntaments de Figaró – Montmany i Sant Feliu de Codines i amb el suport de tots els organismes involucrats en el projecte de la ruta senderista dels 3 monts: Departament d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Delegació de Turisme de Diputació de Barcelona, Consorci de Turisme del Vallès Oriental, del Vallès Occidental, del Bages Sud, i de les Valls del Montcau, així com del Patronat de la Muntanya de Montserrat.

Per a més informació http://www.els3monts.cat/

Aquí us deixem un enllaç a les fotos de la travessa:




Fotos: Manel Cuesta

Comentaris