CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ SICTED 2009-2010

· Des del Consorci de turisme del Vallès Oriental estem treballant per millorar la qualitat dels serveis que reben els visitants a la nostra comarca a través del SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació).

Què és el SICTED?
El SICTED és una iniciativa de la Secretaria General de Turismo de España. (http://www.calidadendestino.es). És un model de qualitat que pretén millorar la qualitat turística en empreses i serveis turístics; i en definitiva millorar la qualitat global de la destinació, harmonitzant els nivells sectorials, afavorint les actuacions integrals en les destinacions a llarg termini i reforçar el teixit empresarial. Operativament vol aconseguir una consciència global de destinació turística, coordinar els diferents agents de l’activitat turística i dissenyar productes ajustats a les noves tendències de la demanda.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç treballen conjuntament per implantar el SICTED a la província de Barcelona donant suport als ens gestors i fent-se càrrec dels costos del projecte. (http://www.turismetotal.org/sicted.asp).

Al Vallès Oriental és el Consorci de Turisme qui actua com a ens gestor del projecte; fent tasques de coordinació, assessorament, formació... A la nostra comarca compta amb 41 empreses i serveis adherits al projecte, de les quals, 32 han obtingut el distintiu de qualitat recentment (http://www.turismevalles.net/cat/qualitat/empreses-distingides/23/75.html).

A Barcelona s’han distingit unes 500 empreses que formen part d’unes 5.000 empreses que estan implantant aquest sistema de qualitat a Espanya.


A qui va adreçat?
A tots els professionals del sector turístic o serveis, tant de l’àmbit públic com privat, susceptibles d’oferir un servei o producte al turista: Hotels, comerços, agències de viatge, càmpings, cases de turisme rural, artesans, oficines d’informació... Actualment estem en fase de sensibilització per captar empreses interessades en augmentar els nivell de qualitat del seus serveis. Per aquest motiu us convidem a adherir-vos al projecte.

Donada la infraestructura del Consorci de Turisme ens veiem obligats a acceptar un nombre limitat d’adhesions. Si esteu interessats en el SICTED, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible.


Us recordem que l’adhesió al SICTED és voluntària i NO representa cap cost per a la vostra empresa. Els costos els assumim el Consorci de turisme del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i la Cambra Oficial de Comerç, Industria i Navegació de Barcelona.

Comentaris