EL TURISME RURAL DE LA COMARCA PARTICIPA AL SALÓ AGROTUR

El recinte de la Fira de Cornellà ha acollit del 6 al 8 de novembre la XVI edició d'Agrotur, el Saló Nacional de Turisme Rural.

El Consorci de Turisme ha estat present amb l'oferta de turisme rural i de turisme actiu de la comarca.




El Consorci de Turisme del Vallès Oriental ha participat aquest cap de setmana, dins l'estand que Diputació de Barcelona posa a disposició del territoris turístics de la província, en la XVI edició d'Agrotur, el Saló Nacional de Turisme Rural, que ha tingut lloc a la Fira de Cornellà.


Durant els dies 6, 7 i 8 de novembre, els més de 18.000 visitants que han passat pel saló han pogut informar-se de l'oferta d'allotjaments rurals, de gastronomia, de rutes senderistes, de rutes en btt, de rutes a cavall i d'activitats relacionades amb el sector, com el turisme actiu, que trobem en els diferents territoris participants. Enguany el saló ha dedicat un espai especial als diferents productes de denominació d'origen que troben a Catalunya.


Altres novetats d'aquesta edició han estat les activitats de benestar i desenvolupament personal, la secció de mobiliari rural, el circuit de bicicletes i segways, un campionat de parxís i tallers de vidre.


Aquesta edició ha comptat amb la presència d'una àmplia representació del territori català així com d'expositors d'Andalusia, Aragó, Cantàbria, Extremadura, Galícia, País Basc, País Valencià i Principat d'Astúries.


L'oferta de Turisme rural de la comarca


El Vallès Oriental compta, en l'actualitat, amb 44 allotjaments de turisme rural de diferents modalitats, ja siguin masies o masoveria, i una àmplia oferta d'activitats vinculades a la natura. Podem practicar esports d'aventura; fer senderisme pels camins dels parcs de la comarca; fer rutes en btt; conèixer les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals del Parc de les Olors; i fer cursos de coneixement de l'entorn i de productes de la nostra comarca, entre d'altres. Per a més informació: www.turismevalles.net

Comentaris