EL CONSORCI DE TURISME I L’EDITORIAL ALPINA PARTICIPEN JUNTS A LA FIRA DE L’ASCENSIÓ 2010

Una de les últimes guies publicades per l’Editorial Alpina ha estat la del Montseny.
Una aposta conjunta per a la promoció de la natura i el senderisme de la comarca que arriba al seu segon any.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental i l’Editorial Alpina participen amb un estand conjunt dedicat al senderisme del Vallès Oriental, a la 60a edició de la Fira de l’Ascensió de Granollers. Aquest és el segon any d’aquesta iniciativa que va sorgir de les col·laboracions entre ambdues parts.

L’èxit de la passada edició ha fet que enguany es vulgui seguir el mateix format. Així doncs, l’estand està pensat perquè els visitants s’endinsin en els camins de la comarca i descobreixin totes les possibilitats alhora de practicar el senderisme i les activitats outdoor, que es poden dur a terme al Vallès Oriental. Des dels dijous dia 13 de maig i fins el diumenge dia 16 de maig, tothom qui ho desitgi podrà trobar a l’estand del Consorci de Turisme i de l’Editorial Alpina, la més àmplia i detallada informació sobre el senderisme i la natura.


Entrevista a Carles Fernandez, Director tècnic del Consorci de Turisme del Vallès Oriental.



Entrevista a Martí Nadal, Director gerent de l'Editorial Alpina.

Programes produïts per: http://www.enelaire.tv/

La interrelació i la cooperació entre empreses clau per la promoció del sector
Des del Consorci de Turisme es treballa per potenciar i millorar l’activitat turística a la nostra comarca. Un dels eixos claus de treball és la col·laboració i la interrelació amb empreses de diferents sectors i amb associacions d’empresaris, que proporcionen productes i serveis al sector turístic. El treball en equip entre empreses, associacions i ens públics permet la creació i promoció de nous productes turístics de qualitat, innovadors i alhora arrelats al territori.

Una d’aquestes empreses compromeses amb la comarca és l’Editorial Alpina, que és puntera en l’edició i divulgació de la cartografia excursionista i el coneixement geogràfic. Algunes de les guies que han editat de la comarca són la guia de la ruta dels 3 monts, la del Farell, la del Mogent a la Calma, la del Montnegre i el Corredor o la del Montseny, entre d’altres.

Comentaris