EL MODERNISME D’ESTIUEIG PRESENT A LA FIRA MODERNISTA DE TERRASSA

Els dies 8 i 9 de maig la ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental ha promocionat el modernisme de la comarca a la Fira Modernista de Terrassa.

6.500 persones visiten la Fira Modernista de Terrassa.

Els municipis que formen part de la Ruta Modernista són l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers.

La Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental ha participat, aquest passat cap de setmana, a la Fira de Ciutats Modernistes. Aquesta fira forma part dels actes que es celebren a la Fira Modernista de Terrassa, que enguany ha celebrat la seva 8ena edició amb gran èxit de participació popular. Els visitants de la fira han pogut informar-se de les visites modernistes guiades i autoguiades als municipis de l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers. Segons l’organització de la fira, unes 6.500 persones han passejat pel Raval de Montserrat, lloc en el qual hi havia ubicades les parades de les Ciutats Modernistes.

L’ambientació dels carrers, places i parades, les exposicions, les visites guiades a edificis modernistes, les diverses activitats i les cercaviles han transportat als visitats al 1900, quan moltes de les ciutats de Catalunya varen viure una etapa pròspera gràcies a la indústria tèxtil i al modernisme com a moviment d’avantguarda. La Fira Modernista de Terrassa és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració d'entitats, associacions, institucions, empreses i establiments de la ciutat.




Comentaris