PUBLICACIÓ DE L’ÀLBUM DE FOTOS DEL VALLÈS ORIENTAL

El Consell Comarcal i el Consorci de Turisme s’afegeixen a la celebració del 70è aniversari de la Revista del Vallès amb l’àlbum fotogràfic.
Gairebé un centenar de fotografies mostren els racons més inèdits del Vallès Oriental turístic.

El Consell Comarcal i el Consorci de Turisme s’afegeixen a la celebració dels setanta anys d’història de la Revista del Vallès amb la publicació conjunta d’un àlbum col·leccionable de fotografies turístiques de la comarca.
El Vallès Oriental disposa d’una oferta rica i variada de recursos turístics tangibles i intangibles, que trobem ben a prop de Barcelona. Alhora gaudeix d’una situació privilegiada, estratègicament ben comunicada a través de diverses vies de comunicació principals, així com línies ferroviàries i d’autobusos.

Són molts els recursos naturals, com el Parc Natural del Montseny declarat reserva de la Biosfera; culturals, com la Ruta del Modernisme; patrimonials; com les diferents esglésies romàniques; gastronòmics, com les dues denominacions d’origen, la de la mongeta del ganxet i la del vi d’ Alella; o termals amb dues viles termals de gran rellevància a nivell internacional com són Caldes de Montbui i la Garriga que fan d’aquesta comarca, tradicionalment comercial, una petita joia turística. A més a més, compta amb dos gran pols d’atracció mundial, per un costat el Circuit de Catalunya i per l’altre, la Roca Village. Tots aquest recursos turístics els trobareu a l’àlbum.


Comentaris