I TROBADA D’EMPRESARIS TURÍSTICS DEL VALLÈS ORIENTAL

Prop d’unes 40 empreses han participat a la I Trobada d’Empresaris Turístics del Vallès Oriental.

Una jornada dedicada a la creació de paquets turístics que aposta pel treball conjunt.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers ha organitzat, aquest dimarts dia 15 de juny, la I Trobada d’Empresaris del Sector Turístic del Vallès Oriental, que ha tingut lloc al Centre de Cultura Popular i Tradicional, la Troca. La trobada ha comptat amb la participació del President del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Joan Castaño i de l’alcalde de Granollers, el senyor Josep Mayoral.

Prop de 40 empreses del sector turístic de la comarca han estat presents en aquesta jornada de treball. Activitats de turisme familiars, turisme de motor, turisme comercial o de shopping, turisme actiu, agències de viatges, hotels, empreses organitzadores d’incentius, museus, productors, empreses de transport, càmpings, cases de turisme rural, empreses que ofereixen activitats gastronòmiques i editorials de guies de turisme han estat representades.

La iniciativa ha posat en contacte empresaris turístics de municipis i àmbits diversos que han treballat conjuntament amb l’objectiu comú de fer front a l’actual situació econòmica. Un dels objectius d’aquesta trobada ha estat donar a conèixer les novetats que des del Consorci de Turisme del Vallès Oriental s’estan portant a terme, així com la relació i el contacte entre els propis empresaris, i la realització d’un dinàmic taller de creació de paquets turístics.

Els resultats de la sessió han estat positius, ja que d’aquesta s’ha obtingut un primer model de diferents paquets turístics que posteriorment, des del Consorci de Turisme, s’acabaran de perfilar per a poder oferir a les agències de viatges i als operadors turístics. Aquests paquets s’han adreçat a tres grans tipus de públics ben diferenciats. Per un costat s’ha treballat l’oferta a famílies. Per un altre costat, la de parelles i finalment, l’oferta a grups d’ entre 10 i 25 persones.

 
Fotografies: Manel Cuesta




Comentaris

  1. Bona tarda:

    Sóc l´enric gisbert, i ahir vaig assitir com a participant en les primeres jornades de Turisme del V.O.
    Sols vui comentar que aquesta és la direcció a seguir, primer que ens coneixem tots, i anar avançant, primer ens ho hem de creure, els que vivim i respirem al Vallés Oriental.
    Felicitats als organitzadors!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada