4ª TROBADA DE DESTINACIONS TURÍSTIQUES SICTED

41 empreses de la comarca han rebut el distintiu de compromís de qualitat turística SICTED
2009 – 2010, atorgat per la Secretaria General de Turisme.

El distintiu aposta per la millora de la qualitat turística i la gestió i organització efectiva dels establiments.

La Diputació de Barcelona conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona han lliurat, aquest dimecres 22 de setembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, els distintius de compromís de qualitat turística en destinació SICTED 2009 – 2010. L'acte ha estat emmarcat dins de la 4ª Trobada de Destinacions Turístiques SICTED de la província de Barcelona i ha estat presidit pel Director General de Turespaña, el senyor Antonio Bernabé; l’Alcaldessa d’Eivissa i Presidenta de la Comissió de Turisme de la FEMP, l’il·lustríssima senyora Lurdes Costa; i el Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el senyor Carles Ruiz. També hi ha estat present el president delegat del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Joan Castaño i Augé.

L’objectiu de la trobada ha estat presentar els resultats obtinguts en l’ampliació del projecte de qualitat en destinacions en la quarta edició 2009 – 2010, lliurar els distintius assolits a les empreses certificades en aquesta edició, així com avançar les novetats de la cinquena edició 2010 – 2011. En total han esta gairebé unes 500 empreses de tota la província de Barcelona les que han assolit el distintiu SICTED d’enguany, 41 de les quals són de Vallès Oriental.

Aquesta jornada està inclosa en el marc del conveni establert entre la Secretaria General de Turisme, la Federació Espanyola de Municipis i províncies, la Diputació de Barcelona i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona per dur a terme la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED) a la província de Barcelona.


El SICTED al Vallès Oriental

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental, com ens gestor del Sistema de Qualitat Turística SICTED en el territori, va donar a conèixer el passat dia 29 de juny les empreses que enguany han obtingut el distintiu SICTED. En aquesta edició han estat 41 les empreses que l’han rebut.

Entre les empreses distingides trobem agències de viatges, albergs, càmpings, comerços, empreses de turisme actiu, espais naturals protegits, hotels, museus, oficines d’informació turística, restaurants, seguretat ciutadana, serveis turístics de salut, taxis, transport turístic i turisme rural. Totes aquestes empreses han superat les avaluacions que garanteixen el servei de qualitat i professionalitat que ofereixen als clients.

Aquest és el quart any que la comarca participa en aquest projecte de millora de la qualitat turística en destinació. En aquesta edició, les dues destinacions SICTED existents a la comarca, Caldes de Montbui i la Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental, s’han agrupat en una sola destinació anomenada Vallès Oriental i un sol ens gestor, el Consorci de Turisme del Vallès Oriental. D’aquesta manera el projecte s’ha estès aquest curs 2009 – 2010 a tota la comarca facilitant la incorporació i la participació de noves empreses d’arreu del territori.

Les empreses distingides són:

Agència de Viatges Aquae Calidae Viatges, S.L.L.
Agència de Viatges Ramasan
Balneari Termes La Garriga
Càmping El Pasqualet, S.A.
Cansaladeria Can Perris
Casa de colònies – Escola de Natura La Traüna
Casa de Turisme Rural Cal Pinyater
Casa de Turisme Rural Can Fàbregas del Bosc
Casa de Turisme Rural El Folló
Casa de Turisme Rural Les Oliveres
Espai Natural Sant Miquel del Fai
Experienzial
Farmàcia Codina
Hotel Augusta Vallès
Hotel Ciutat de Granollers
Hotel Granollers
Hotel Molí de La Torre
Hotel Sidorme Barcelona-Granollers
Hotel Sidorme Barcelona-Mollet
Joieria Albert Pous
Joieria Domi
Joieria March
Moventus
Museu Arxiu Tomàs Balvey
Museu Municipal Joan Abelló i Casa del Pintor Abelló
OIT Consorci de Turisme del Vallès Oriental
Parc Natural del Montseny
Pasta Sanmartí, fideuers des de 1700
Pedragosa, Av. de Pi i Margall
Pedragosa, C. Samsó
Policia Local de Caldes de Montbui
Restaurant El Folló
Restaurant El Trabuc
Restaurant La Bóta de Caldes
Restaurant La Calma
Restaurant La Gran Olla
Restaurant Les Tres Alzines
Rostisseria FRANVIC
Taxi Santa Eulàlia
Terra Diversions Bike Tours, Turisme Actiu
Thermalia. Oficina de Turisme de Caldes de Montbui


Veure notícia VOTV (minut 12.14)




Article publicat al diari el 9 nou - 24 de setembre de 2010.




Article publicat a la Revista del Vallès - 24 de setembre de 2010.

Comentaris