VIU EL VALLÈS DESPRÉS DE LES CURSES

• El Consorci de Turisme, el Gremi d’Hoteleria i Turisme i els cinc hotels han promocionat sota aquest eslògan el turisme a la comarca.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental juntament amb el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Vallès Oriental, l’Hotel Atenea Vallès, l’Hotel Augusta Vallès, l’Hotel Ciutat de Granollers, l’Hotel Granollers i l’Hotel Sidorme han participat, aquest passat dissabte 16 d’octubre, al II Gran Premi la festa dels Socis i Oficials del Circuit de Catalunya.

Aquesta jornada, pensada per a tots els socis i oficials del Circuit de Catalunya, ha comptat amb un gran nombre d’activitats amb el motor com a eix central. Des dels més petits de la casa fins als més gran han pogut gaudir d’un dia d’emocions i diversió en unes instal·lacions de primer nivell. El II Gran Premi de Socis i Oficials es realitza anualment per agrair a aquests dos col·lectius el recolzament que ofereixen al Circuit al llarg de tota la temporada.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental juntament amb el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Vallès Oriental, l’Hotel Atenea Vallès, l’Hotel Augusta Vallès, l’Hotel Ciutat de Granollers, l’Hotel Granollers i l’Hotel Sidorme han estat presents en un box i han realitzat una activitat dirigida a tot tipus de públic. Qui ho desitgés podia ser fotografiat per un fotògraf de principis del segle XX i representar un personatge de l’època tot col·locant-se al darrera d’un plafó. El quadre representava una escena d’estiueig al Vallès Oriental en la què hi apareixien tres personatges en primer terme: un xofer a dalt d’un cotxe, una senyora amb una bicicleta, una nena i cinc torres modernistes de fons.

Els assistents que van participar a l’acció i es van fer la fotografia van participar en cinc sorteigs d’una nit d’hotel per a dues persones en un d’aquests hotels: l’Hotel Atenea Vallès, l’Hotel Augusta Vallès, l’Hotel Ciutat de Granollers, l’Hotel Granollers i l’Hotel Sidorme. Amb aquesta participació s’ha volgut donar a conèixer als socis i oficials del Circuit de Catalunya, els allotjaments de la comarca i les diferents activitats que es poden realitzar a la comarca després de les curses.


Comentaris