EL TURISME RURAL DEL VALLÈS ORIENTAL PRESENT AL SALÓ AGROTUR 2010

• El recinte de la Fira de Cornellà ha acollit aquest passat cap de setmana, la XVII edició d’Agrotur, el Saló Nacional de Turisme Rural.

• El Consorci de Turisme ha estat present amb l’oferta de turisme rural i de turisme actiu de la comarca.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental ha participat aquest passat cap de setmana, dins l’estand que Diputació de Barcelona posa a disposició del territoris turístics de la província, en la XVII edició del Saló Nacional de Turisme Rural, Agrotur, que ha tingut lloc a la Fira de Cornellà.

Durant els dies 5, 6 i 7 de novembre, els visitants que han passat pel saló han pogut informar-se de l’oferta de rutes senderistes, de rutes en btt, de rutes a cavall, d’allotjaments rurals i d’altres activitats relacionades amb el sector, com el turisme actiu dels diferents territoris participants. Tanmateix, els visitants també han pogut conèixer la riquesa gastronòmica de les diferents destinacions amb degustacions i productes de Denominació d’Origen en els diferents estands.

La principal novetat d’aquesta edició ha estat la secció dedicada a l’enoturisme. Segons els organitzadors del saló, més d’un milió i mig de persones visiten cellers vinícoles arreu de l’estat espanyol. Aquesta activitat ha generat una àmplia oferta al voltant seu, que dona resposta a les necessitats dels participants a les visites i activitats vinícoles.

El Vallès Oriental, el Vallès Verd
En l’actualitat, el Vallès Oriental compta amb 44 allotjaments de turisme rural de diferents modalitats, ja siguin masies o masoveria, i una àmplia oferta d’activitats vinculades a la natura. A la comarca podem practicar esports d’aventura; fer senderisme pels camins dels parcs de la comarca; fer rutes en btt; conèixer les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals del Parc de les Olors; gaudir de l’enoturisme visitant algun dels cellers; i fer cursos de coneixement de l’entorn i de productes de la nostra comarca, entre d’altres.


Comentaris