I JORNADA DE CREACIÓ DE PRODUCTE TURÍSTIC AL MONTSENY

•Prop de 30 empreses del Montseny han participat a la I Jornada de Creació de Producte Turístic al Montseny.

•Bona acollida de la jornada per part dels empresaris, que han treballat conjuntament en la creació de 13 paquets turístics.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fogars del Montclús, l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny i la Diputació de Barcelona ha organitzat, aquest passat dilluns dia 22 de novembre, la I Jornada de Creació de Producte Turístic al Montseny, que ha tingut lloc al local Mariona de Fogars de Montclús. La trobada ha comptat amb la participació del President del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Joan Castaño; l’alcaldessa de Fogars de Montclús, la senyora María José Carbonell; i el president de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny, el senyor Joan Lluís Rojas.

Prop de 30 empreses del sector turístic del Montseny han estat presents en aquesta jornada de treball. Entre aquestes trobem hotels, cases de turisme rural, cases de colònies, restaurants, càmpings, empreses d’activitats de turisme actiu, de guiatge, de transport, de coneixement de l’entorn, productors, agències de viatges, empreses que ofereixen activitats gastronòmiques, museus, així com representants del Parc Natural del Montseny.

Un dels objectius principals de la jornada ha estat posar en contacte empresaris turístics de les tres comarques que formen part del Parc Natural del Montseny; Osona, la Selva i Vallès Oriental. Els empresaris, tots ells d’àmbits diversos, han treballat conjuntament amb l’objectiu de fer front a l’actual situació econòmica amb la creació de nous productes destinats a diferents públics.

Hi ha hagut una bona acollida de la jornada per part de tots els participants. El treball en equip ha afavorit la creació d’un primer model de 13 nous paquets turístics, destinats a públics diversos i pensats per a comercialitzar-los. S’han creat tres grans grups de paquets: caps de setmana romàntics per a parelles; excursions de natura, cultura i gastronomia d’un dia per a famílies; i cap de setmana de turisme actiu per a grups. Aquests productes aporten a tots els visitants el valor afegit i la qualitat que els empresaris turístics del Montseny ofereixen en tots els seus productes.


Imatges d'algun dels moments de la jornada:

   

    

Fotografies: Manel Cuesta - Consorci de Turisme del Vallès Oriental

Comentaris