COMENCEN A FUNCIONAR QUATRE PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA D’AUTO CONSULTA

Una nova xarxa de punts d’informació turística d’auto consulta ha començat a funcionar aquest mes de desembre en quatre municipis de la comarca. Aquests punts d’auto consulta formen part d’una xarxa pilot i han estat instal·lats al Museu Thermalia de Caldes de Montbui, a la Biblioteca Can Mulà de Mollet del Vallès, al Balneari Termes de la Garriga i a la nova Oficina de Turisme de Figaró - Montmany.

El projecte que consisteix en un sistema innovador d’informació turística és fruit del Pla de Foment del Turisme que el Consell Comarcal desenvolupa, amb la col·laboració del Consorci de Turisme i el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, al voltant del Circuit de Catalunya.

Els punt d’auto consulta disposen d’una pantalla tàctil que permet accedir a una amplia varietat d’informació de la comarca. D’una banda es pot consultar el portal oficial de Turisme del Vallès Oriental (www.turismevalles.net), on es pot trobar amplia informació sobre allotjaments, activitats, i recursos naturals i culturals de la comarca. D’altre banda es podran visionar els sis nous audiovisuals de la col·lecció Circuits pel Vallès Oriental, que tracten diferents temes d’interès turístic de la comarca, i altre material interactiu sobre el Circuit de Catalunya, realitzats també en el marc del mateix Pla de Foment de Turisme del Vallès Oriental.

Tota la informació dels punts d’informació és consultable en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès; i, fins i tot, existeix la possibilitat de realitzar consultes turístiques municipi per municipi. Els dispositius també compten amb una pantalla de 42” amb informació independent de la pantalla tàctil, i que de forma cíclica alterna imatges de la comarca amb informació relativa al temps, activitats i esdeveniments de la zona.

Aquesta xarxa de punts d’auto consulta compta amb un programa de gestió centralitzat que registra el tipus de consultes realitzades i permet modificar la informació consultable en funció de les necessitats, així com incorporar nous productes quan sigui necessari.

Museu Thermalia - Caldes de Montbui

Comentaris