15/12/10

UNA VINTENA DE PARTICIPANTS EN EL SEGON FAM TRIP DE TURISME DE REUNIONS – GRANOLLERS REUNIONS & VALLÈS ORIENTAL AFTER THE MEETING

La jornada està promoguda per Granollers Mercat i compta amb el suport del Consorci de Turisme del Vallès Oriental i l'assessorament del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona.


Aquest dilluns 13 de desembre s'ha celebrat la segona edició del Fam-Trip de Turisme de Reunions de Granollers. Una vintena de persones han pogut conèixer diversos espais de la ciutat que són escenari per acollir reunions, esdeveniments i activitats de petit i mitjà format. Els participants han visitat l'Hotel Augusta Vallès, l'Hotel Ciutat de Granollers i la Fonda Europa, a més de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori de Granollers.

El Fam Trip de Turisme de Reunions de Granollers és una trobada professional, que compta amb el suport del Consorci de Turisme del Vallès Oriental i l'assessorament del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona, i que té com a objectiu conèixer les instal·lacions i els equipaments de la ciutat com a seu d'esdeveniments.

Els agents públics i privats relacionats amb el Turisme de Reunions a Granollers i la a la comarca són els organitzadors d'aquesta trobada que està adreçada a programadors i professionals que busquen espais per a esdeveniments. En els darrers temps, Granollers ha anat guanyant espais de reunions i també establiments hotelers, que permeten incrementar notablement el nombre d'esdeveniments que s'han celebrat a la ciutat, situant Granollers com a punt de referència per a la celebració de congressos i reunions de petit i mitjà format.

  

Durant la celebració d'aquest viatge per la ciutat, els participants han pogut conèixer personalment als empresaris turístics i gestors d'espais de reunions.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada