28/1/11

BONA ACOLLIDA DELS NOUS PUNTS D'AUTO CONSULTA

Els punt d’auto consulta disposen d’una pantalla tàctil que permet accedir a una amplia varietat d’informació de la comarca.

Tota la informació dels punts d’informació és consultable en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès.

Veure Vídeo Canal Català Vallès Oriental (minut 6.05)

En els punts d'auto consulta es pot consultar el portal oficial de Turisme del Vallès Oriental (www.turismevalles.net), on es pot trobar amplia informació sobre allotjaments, activitats, i recursos naturals i culturals de la comarca. D’altre banda es poden visionar els sis nous audiovisuals de la col·lecció Circuits pel Vallès Oriental, que tracten diferents temes d’interès turístic de la comarca, i altre material interactiu sobre el Circuit de Catalunya, realitzats també en el marc del mateix Pla de Foment de Turisme del Vallès Oriental.

Tota la informació dels punts d’informació és consultable en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès; i, fins i tot, existeix la possibilitat de realitzar consultes turístiques municipi per municipi. Els dispositius també compten amb una pantalla de 42” amb informació independent de la pantalla tàctil, i que de forma cíclica alterna imatges de la comarca amb informació relativa al temps, activitats i esdeveniments de la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada