JA HI HA GUANYADORA DEL CONCURS DE L’ÀLBUM DE FOTOS DEL VALLÈS ORIENTAL

• La guanyadora del premi ha emplenat tot l’àlbum fotogràfic, en el que hi ha prop d’un centenar d’imatges dels racons més inèdits del Vallès Oriental.


Aquest dilluns dia 3 de gener s’ha fet l’entrega del Mazda 2 Active, en el concessionari Midocar 2010 SL del Grup d’Automoció i Serveis Pruna SL. El cotxe era el premi del concurs de l’Àlbum de fotos del Vallès Oriental. La guanyadora ha estat Beatriz F.S, veïna de Lliçà d’Amunt. A l’acte hi han estat presents representants de la Revista del Vallès, del Consell Comarcal del Vallès Oriental, del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, així com del concessionari Midocar 2010 SL i del Grup d’Automoció i Serveis Pruna SL.

L’edició de l’Àlbum de fotos del Vallès Oriental s’ha sumat a les celebracions dels 70 anys de la Revista del Vallès. Gairebé un centenar de fotografies mostren, al llarg de l’àlbum, els racons més inèdits de la comarca. Per participar en el sorteig del cotxe s’havia de retallar la fotografia, que setmanalment es publicava a la Revista del Vallès, i enganxar-la a l’àlbum a la casella corresponent. Un cop emplenat tot l’àlbum s’havia de presentar en el concessionari Midocar 2010 SL, on li lliuraven una butlleta que l’acreditava com a participant del sorteig.

La publicació, que els lectors han anat completant al llarg d’aquests mesos amb les fotografies que s’han anat publicant cada setmana a la Revista del Vallès, s’organitza en diferents apartats. Aquests defineixen l’ampli ventall de recursos que podem trobar a la comarca: natura, termalisme, modernisme, cultura, festes popular, patrimoni, comerç, mercats, esports, gastronomia, activitats de turisme actiu i espais per reunir-se.

Comentaris