LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA PROMOU L’INTERCANVI DE CONEIXEMENT A TRAVÉS DE LES EXPERIÈNCIES TURÍSTIQUES

• La III Jornada d’Intercanvi entre destinacions de la província de Barcelona s’ha celebrat al Vallès Oriental, el passat dijous dia 17 de març.

• Els participants, electes i tècnics de l’administració local, han pogut conèixer de primera mà les experiències turístiques de Caldes de Montbui, La Garriga, Granollers i el Circuit de Catalunya.

La jornada ha comptat amb la presència del Comissionat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el senyor Francesc Vila; el president del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Joan Castaño; l’alcalde de Granollers, el senyor Josep Mayoral; l’alcalde de Caldes de Montbui, el senyor Jordi Solé; l’alcaldessa de la Garriga, la senyora Neus Bulbena; l’alcalde de Montmeló, el senyor Antoni Guil; i el director del Circuit de Catalunya, el senyor Salvador Servià.


La comarca del Vallès Oriental ha estat el marc de la III Jornada Interdestinacions de la província de Barcelona, organitzada per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, a través de la Delegació de Turisme. Aquesta jornada, ha estat dedicada a compartir experiències relacionades amb el desenvolupament turístic local, amb l’objectiu de promoure l’intercanvi de coneixement.

Aquesta trobada s’inclou en el Pla de Formació 2011 de la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona, que s’ha posat en marxa aquest mes de març i que s’estendrà fins el desembre d’enguany. El Pla de Formació està integrat per una trentena d’accions com cursos, seminaris, tallers i jornades.


Els assistents a la III Jornada d’Interdestinacions de la província de Barcelona han estat una trentena d’electes i tècnics de l’administració local de la província, tots ells relacionats amb el turisme. El programa de la jornada ha constat d’un recorregut pels municipis de Caldes de Montbui, La Garriga, Granollers; i ha finalitzat al Circuit de Catalunya.

Al Vallès Oriental trobem parcs naturals, balnearis, rutes modernistes, activitats esportives, cultura viva, patrimoni heretat de cultures passades, i una cuina de qualitat i proximitat, que farà les delícies dels amants de la bona taula.

Comentaris