SEGONS TEST DE F1 AL CIRCUIT DE CATALUNYA PER A TOTA LA FAMÍLIA

El Circuit de Catalunya acull una segona tanda d'entrenaments de F1 del 8 al 12 de març, després d'haver-se suspès els tests i el Gran Premi de Bahrein a causa de les revoltes socials del país. Un cop més els equips de F1 han confiat en les instal·lacions del Circuit de Catalunya per fer els entrenaments. Durant aquests últims dies d'entrenaments de pretemporada, els monoplaces ja presentaran gran part de les novetats de cara a la temporada 2011. Una oportunitat única de veure els pilots en acció i l'evolució dels monoplaces sobre el trassat del Circuit abans que comenci el Mundial de F1.

Bars i Zona Comercial
Perquè entre volta i volta puguis fer una pausa, posem a la teva disposició servei de bars. De dimarts a dissabte estaran oberts els bars de la Zona Comercial (darrera la Tribuna Principal) i el de la Porta 1. El dissabte també s’obrirà el bar de la zona de la tribuna N.
A més, a la Zona Comercial, darrera la Tribuna Principal podràs veure les últimes novetats en producte oficial dels diferents equips. I pels més petits, hi haurà activitats infantils. No us ho perdeu!

Activitats infantils
Els més petits podran divertir-se a qualsevol de les activitats lúdiques que hi haurà organitzades a la Zona Comercial: inflables, rocòdrom… I si el que prefereixen és sentir l’adrenalina de la conducció, podreu comprar un tiquet de 15€ per 1 dia, vàlid per nens d’entre 5 a 12 anys, amb el que podreu realitzar una tanda al Karting del Circuit i a més, tindran accés il·limitat a les activitats lúdiques.

Tribunes i pàrquings
Els cinc dies dels entrenaments s’obriran les tribunes Principal, F, N, H i G. Podràs estacionar el vehicle gratuïtament als pàrquings A, C i D.

Horaris
L’horari dels Formula One Test Days serà tots els dies de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 17:00h.

Portes i taquilles obertes
De dimarts a dissabte s’obriran les portes i taquilles 2 i 3. El dissabte també s’obrirà la porta i taquilla 7. L’horari d’obertura serà tots els dies a les 8:00h.

Comentaris