EL CIRCUIT DE CATALUNYA RENOVA CINC ANYS MÉS PEL GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MOTO GP

-Nota de premsa emesa pel Circuit de Catalunya-

Signat l’acord per mantenir el Gran Premi de Catalunya per cinc anys més (2012-2016) al Mundial de MotoGP.

Circuit de Catalunya (Montmeló).- Dorna Sports i el Circuit de Catalunya han renovat l’acord per cinc anys més (2012-2016) la permanència del Gran Premi de Catalunya al calendari del Mundial de MotoGP.

Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna Sports i Salvador Servià, director general del Circuit de Catalunya, han signat la renovació que confirma el traçat del Circuit de Catalunya com a seu del Gran Premi de Catalunya per cinc anys més.

Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna Sports, ha apuntat que: “estic content que el Circuit de Catalunya continuï formant part de la història del Mundial de MotoGP en el futur al tractar-se d’una moderna instal·lació que ja fa 20 anys que té presència a la màxima disciplina del motociclisme. Aquest circuit, a més, ha acollit de manera ininterrompuda una prova del calendari des que Dorna organitza el Mundial amb un equip molt professional que ha rebut diversos guardons en quant a organització es refereix. Per a tota la família de Dorna és un orgull seguir treballant amb el Circuit de Catalunya, tant des del punt de vista empresarial com personal.”

Salvador Servià, director general del Circuit de Catalunya, ha manifestat que:“És una satisfacció ratificar un acord que permet una cursa anual que genera un impacte econòmic per tota l’àrea propera al Circuit de gairebé 30.000.000 d’euros. Ara toca treballar per donar a conèixer aquest acord a l’entorn empresarial i al teixit econòmic del país per poder anar acompanyats en aquest projecte i poder treure el màxim benefici, compartint aquesta oportunitat de negoci i de promoció mundial.”

Aquest any, el diumenge del Gran Premi de Catalunya de MotoGP va reunir 81.838 espectadors i va sumar 146.718 assistents al Circuit els tres dies de Gran Premi. El Circuit de Catalunya ha estat seu d’una prova del Mundial de MotoGP des del 1992, primer com a Gran Premi d’Europa i posteriorment (1994) com a Gran Premi de Catalunya.

El Circuit de Catalunya ha rebut el reconeixement de Dorna, la FIM i l’ IRTA en diferents ocasions mitjançant els guardons de Best GP Organization (1992, 2001 i 2006), i Best Media Organization (1995).

Comentaris