3a FESTA DEL PA AL FOLLÓ

• El proper 2 de juliol de 2011 es celebrarà la 3a Festa del Pa al Folló.

• El Folló és un restaurant que treballa la cuina tradicional de pagès amb productes de qualitat i proximitat.

La 3a Festa del Pa, que es celebrarà el 2 de juliol al restaurant i casa de turisme rural El Folló de Tagamanent, serà una trobada gastronòmica i creativa, on actors i forners treballaran i crearan plegats. A la festa hi participaran diferents actors de l’escena catalana de gran rellevància.

Enguany la festa compta amb un gran nombre de novetats, entre les que trobem la presentació a la comarca del Pa del Teatre, tallers per a nens i nenes, la valoració dels pans en veu alta i un component lúdic - teatral sorpresa.

Aquesta festa és un punt de trobada, intercanvi i aprenentatge entre professionals i amateurs del món del pa. La Mercè Brunés, propietària i cuinera del restaurant i casa de turisme rural, és l’artífex d’aquesta festa, que any rere any gaudeix d’una millor acollida i un gran èxit de participació.

Des dels Consorci de Turisme del Vallès Oriental donem suport a aquestes iniciatives, que fomenten la col·laboració entre privats i posen en valor la comarca.

El Pa del Teatre
El passat dia 27 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, es va presentar a Barcelona el Pa del Teatre. 50 flequers de la Ciutat Comtal es van sumar a la iniciativa, que va sorgir de la 2a Festa del Pa al Folló de Tagamanent, on els mateixos forners que van participar i en Toni Albadalejo, director de teatre i cinema, van promoure la iniciativa.

Des del 25 al 27 de març algunes fleques de Barcelona van vendre el Pa del Teatre, que té forma de màscara i regust de farigola. A més a més, en diverses fleques s’hi va poder trobar actors i actrius venent el pa i fent petits esquetxos teatrals.

El Folló
El Folló és un restaurant i casa de turisme rural situada a Tagamanent, al vell mig del Parc Natural del Montseny. En el Folló s’hi fan diferents cursos de cuina sana, natural i de pagès; organitzen jornades gastronòmiques i també hi fan classes d’elaboració de pa.


Per a més informació, consulteu els webs de:
El Folló www.elfollo.com - http://www.elfollo.com/festapa/3/index.html
i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental – http://www.turismevalles.net/

Comentaris