GRANOLLERS REP UN GRUP D’ORGANITZADORS PROFESSIONALS DE CONGRESSOS INTERNACIONALS

•Granollers ha rebut un dels quatre grups que han visitat Catalunya en el marc del Buy Catalunya Meeting, Incentives and Events 2011.

•El viatge de familiarització està organitzat pel Convention Bureau de Catalunya i compta amb el suport del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona.

Segons l’Informe de Medició del Turisme de Reunions a Espanya, Catalunya és la primera destinació de l’Estat espanyol en turisme de reunions, tant pel que fa a nombre de participants com de reunions - (notícia a Comunicatur)

•El turismo de reuniones generará 1.260 M € en Cataluña este año. El workshop Buy Catalunya se dedica por primera vez al segmento MICE - (notícia a Hosteltur)

L’Ajuntament de Granollers juntament amb el Consorci de Turisme del Vallès Oriental, sota el programa de promoció del turisme de reunions Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting, han donat a conèixer aquest dimecres dia 8 de juny les possibilitats, que Granollers i la comarca, te en l’àmbit del turisme de reunions.

L’alcalde en funcions de Granollers, el senyor Josep Mayoral; la regidora de Turisme en funcions de Granollers, la senyora Andrea Canelo; i el director tècnic en funcions del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Carles Fernández han donat la benvinguda al grup de professionals.

El grup internacional és un dels quatre grups que han visitat el territori català en el marc del Buy Catalunya Meetings, Incentives and Events 2011. Aquest és una proposta que convina, viatges de reconeixement del territori, tallers formatius i un workshop, on les empreses del territori català es poden reunir amb possibles compradors internacionals.

El grup, format per dotze participants procedents d’Espanya, França, Països Baixos, Rússia, Regne Unit i Itàlia ha visitat tres espais amb característiques diverses i un ampli ventall de possibilitats alhora d’organitzar tot tipus d’actes a la comarca. Aquests han estat el Mas de Sant Lleí a Vilanova del Vallès, el Teatre Auditori de Granollers i la Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El dinar s’ha dut a terme a l’Hotel Granollers.

El viatge de familiarització està organitzat pel Catalunya Convention Bureau i compta amb el suport del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona.

Buy Catalunya 2011 Meetings, Incentives and Events

El Buy Catalunya Meetings, Incentives and Events 2011 és una jornada en la que es mostra i comercialitza l’oferta d’espais, allotjaments i serveis professionals especialitzats en l’organització de congressos, convencions, reunions, esdeveniments i viatges d’incentius a Catalunya.

El programa de l’Agència Catalana de Turisme, Catalunya Convention Bureau (CCB), és l’encarregat de l’organització del macro workshop que s'ha celebrat aquesta setmana en terres catalanes. Aquest ha estat compost per tallers formatius, viatges de familiarització i reconeixement del territori i un workshop al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

Els compradors que han participat en el workshop han estat escollits amb cura per l’Agència Catalana de Turisme a través dels Centres de Promoció Turística que tenen arreu del món. Han estat convidats organitzadors de reunions, convencions, congressos, esdeveniments i viatges d’incentius procedents dels següents destins: Espanya, Xina, França, Benelux, Alemanya, Suïssa, Àustria, Itàlia, Països Nòrdics, Països de l’Est, Regne Unit, Irlanda, Singapur Qatar, Brasil, Mèxic, Israel i Estats Units.


Granollers reunions & Vallès Oriental after the meeting


Granollers reunions & Vallès Oriental after the meeting és un projecte conjunt entre l’Ajuntament de Granollers i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental que te com objectiu fomentar les reunions i les activitats after the meeting a la comarca.

En aquest sentit, el Vallès Oriental pot organitzar esdeveniments de petit i mitjà format en diferents espais, ja siguin hotels, espais singulars i equipaments municipals entre d’altres. A més a més compta amb una amplia oferta d’allotjaments, restaurants, caterings, serveis de transports, serveis de guies i traduccions, i tot allò que un congrés pot necessitar.

  




Comentaris