L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS TURÍSTICS DEL MONTSENY COL·LABORA EN EL FESTIVAL CIRC CRIC

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny va col·laborar, el passat diumenge dia 29 de maig dins el marc del Festival Circ Cric, a la inauguració del Parc de les Olors ubicat a Sant Esteve de Palautordera.

Totes les persones que van assistir van poder gaudir d’una visita especial i divertida a mans d’en Claret Clown.

L’Associació d’Empresaris Turístics va ser present amb una parada on es va exposar i es va vendre productes dels productors associats del Montseny: vins del Serrat de Montsoriu de Sant Feliu de Buixalleu; oli de Rifer de Fogars de Montclús; cerveses de la Companyia Cervesera del Montseny; productes del Centre de Manipulació de la Castanya de Viladrau; i diferents varietats d’embotits de l’empresa Embotis Artesans el Montseny.

Tanmateix a la parada s’hi va poder trobar tota la informació dels establiments associats a l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny. Tots els productes es van poder tastar a l’estand i es van servir entrepans de botifarra de castanya acompanyats de vi del Serrat de montsoriu i de cervesa de la Companyia Cervesera del Montseny.

L’associació va repetir aquesta experiència el passat dissabte dia 4 de juny a la Fira d’Activitats i Espectacles del Circ Cric.


Comentaris