CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL TERRITORI DE L’AMETLLA DEL VALLÈS

El passat dia 20 de març es va inaugurar a l’Ametlla del Vallès el CITA, Centre d’Interpretació del Territori de l’Ametlla.

Aquest nou equipament municipal va néixer amb vocació de promoció turística i econòmica, així com de difusió del patrimoni de l’Ametlla del Vallès. El CITA és un centre de recepció de visitants i un espai expositiu. Els patis exteriors disposen d’uns jardins temàtics amb plafons interpretatius.

Aquest nou equipament, ubicat a la masia de Can Camp, compta amb recursos d’última generació, que fan més atractiva la visita. El CITA ha permès la rehabilitació de la masia, documentada per primera vegada el segle XIII.

Els visitants trobaran tot tipus d’informació i documentació relacionada amb el municipi, així com 5 rutes temàtiques. Aquestes proporcionen un ampli ventall de descoberta de l’entorn. Els itineraris són la ruta 1: Les masies i els refugiats; la ruta 2: La biodiversitat i els arbres monumentals; la ruta 3: Les fonts i el bosc de ribera; la ruta 4: La muntanya mitjana; i la ruta 5: Modernisme d’estiueig a l’Ametlla del Vallès.

Trobareu més infromació: CITA


Comentaris