EL PROGRAMA RACONS VISITA EL PARC NATURAL DEL MONTSENY

El programa Racons es va emetre aquest passat dilluns dia 11 de juliol de 2011 a TV2.

El massís del Montseny dibuixa una de les siluetes més emblemàtiques del Vallès Oriental. Declarat reserva de la biosfera l'any 1978, la seva vegetació és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de les grans ciutats.

Els amants de la muntanya i el senderisme han de saber que tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: la carena del Turó de l'Home i les Agudes (1.706 i 1.703 m), el Matagalls (1.697 m) i el pla de la Calma (Puig Drau 1.344 m). Aquests queden units pels colls de Sant Marçal i de Collformic respectivament i són perfectament accessibles per poder-hi fer excursions i caminades.

Dins del territori del parc natural podem trobar, també, pobles petits i acollidors amb una bona oferta gastronòmica, perfectes per recuperar forces. Campins, Fogars de Montclús, el mateix poble del Montseny o la costa del Montseny en són alguns exemples.

Racons s'endinsa en el Montseny per a conèixer el seu ampli mosaic de paisatges natural i humà que atorga a tota la serra d'un interès biogeogràfic excepcional. També gaudirà de la sensació de tranquil·litat i solitud que es té quan es passeja per aquest massís i es contempla les esplèndides vistes.

Per veure el programa feu clic al damunt de la imatge.


Programa Racons TV2

Comentaris