CELEBRAT EL TALLER DE TURISME SOBRE MÀRQUETING SENSORIAL PER A ESTABLIMENTS TURÍSTICS

• La sessió està emmarcada dins els tallers de formació que organitza la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona juntament amb la Diputació de Barcelona.

Avui dimecres, dia 19 d’octubre, s’ha celebrat amb gran èxit de participació a la seu dels serveis tècnics del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el Taller de Turisme - Taller de màrqueting sensorial per establiments turístics. Aquesta sessió s’ha emmarcat dins dels cursos de formació que organitzen conjuntament la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona. El taller ha facilitat eines pràctiques als empresaris, per tal que les puguin posar en pràctica en els seus negocis.



Tallers de Turisme
El turisme és un dels sectors més dinàmics de l’economia i, com a tal, està immers en un procés de canvi constant. Aquests canvis estan accentuats amb el creixement de la competència i en la incorporació de noves tecnologies en els procediments diaris.

Per aquest motiu, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, des del Servei de Turisme i la Diputació de Barcelona, des de la Delegació de Turisme, duen a terme un programa de formació de diferents tallers per facilitar a les empreses i a les entitats gestores del territori, les tècniques i eines d’optimització, i contribuir així, a millorar el posicionament de les empreses i destinacions.

Comentaris

  1. Una Gran experinecia, i ben enfocada amb el tema de turisme de qualitat.

    Carles Barcons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada