LES EMPRESES SICTED DE LA COMARCA VISITEN LA VALL DEL TENES EN EL MARC DEL SEGON TALLER COL·LECTIU DEL SICTED

• Degut a la gran acollida del taller l’any passat, enguany s’ha repetit l’experiència.

• Els assistents al taller han visitat diferents punts de la Vall del Tenes, una de les zones turístiques de la comarca.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental, com ens gestor del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació, SICTED, en el territori, va organitzar el passat dimecres dia 3 de novembre el segon taller col·lectiu del projecte SICTED de la campanya 2010 – 2011, en el que van participar una vintena d’empreses.

Degut al gran èxit, de la primera jornada pràctica de descoberta del territori realitzada l’any passat a Caldes de Montbui, enguany s’ha volgut repetir l’experiència. Les empreses participants a la jornada de Descoberta del Territori del Vallès Oriental van visita la Vall del Tenes, una de les zones turístiques del Vallès Oriental.


El taller es va iniciar a les 9.00 del matí rebent als participants al Centre d’Interpretació del Territori de l’Ametlla del Vallès, que ha obert les seves portes aquest any 2011. Posteriorment van visitar la casa de turisme rural Can Fàbregas del Bosc, distingida amb el Compromís de Qualitat; el Parc de les Olors; i el monestir de Sant Miquel del Fai, distingit amb el Compromís de Qualitat. Gràcies a la col•laboració de l’Agència de Viatges Ramasan, els desplaçaments es van realitzar amb el Bus 4 x 4, distingit amb el Compromís de Qualitat.



El Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació, SICTED, te com objectiu principal desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió continuada i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística.


El SICTED al Vallès Oriental
Aquest és el quart any que es dur a terme aquest projecte de millora de la qualitat turística a la comarca del Vallès Oriental.

Més de quaranta empreses de la comarca estan distingides amb el Distintiu de Qualitat SICTED. Els sectors representats en aquesta edició són els de les agències de viatge, els balnearis, els comerços, els hotels, els museus, les oficines d’informació turística, els parcs naturals, els restaurants, els transports turístics, el turisme rural i altres serveis.

Fotografies: Manel Cuesta

Comentaris