LES OFICINES DE TURISME APOSTEN PELS RECURSOS 2.0

• Aquest dimarts 8 i dimecres 9 de novembre s’ha celebrat a la seu del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, a Montmeló, un curs de gestió d’oficines de turisme amb recursos 2.0.

• Montserrat Peñarroya, especialista en Marketing Digital Turístic i Professora de la UAB i el CETT, va impartir el curs.

El president del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Ignasi Martínez, conjuntament amb el cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona, el senyor Xavier Font, han presentat el curs de gestió d’oficines de turisme amb recursos 2.0.

La formació, organitzada per la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona (http://www.turismepropbarcelona.cat/), ha tingut lloc a la seu del serveis tècnics del Consorci de Turisme del Vallès Oriental a Montmeló (http://www.turismevalles.net/). Degut al gran volum de continguts s’ha realitzat al llarg de dos dies, el dimarts 8 i el dimecres 9 de novembre. El curs de formació, que ha tingut gran èxit de participació, estava destinat a electes i tècnics de turisme de l'administració local de la província de Barcelona, en especial al personal de les oficines de turisme.

En el curs, impartit per l'especialista en marketing digital turístic i professora de la UAB i el CETT Montserrat Peñarroya (http://www.montsepenarroya.com/), s’ha treballat les principals tècniques de màrqueting digital, que cal tenir en compte alhora de gestionar un espai web d’una destinació turística. També s’ha mostrat les principals eines de benchmarking, per tal que els assistents siguin capaços, en el seu dia a dia, de conèixer la posició a la xarxa del seu espai web, així com la d’altres del sector. La formació ha tingut una clara orientació pràctica. Al marge de la introducció teòrica necessària, s’ha desenvolupat un taller pràctic i s’ha plantejat com desenvolupar un pla d'accions online per a webs d'oficines de turisme.

Una aposta per millorar el turisme a la província.
La Delegació de Turisme està interessada en millorar l'acció de govern dels ajuntaments en temes relacionats amb el turisme. La formació desenvolupa un paper estratègic en la consecució dels objectius fixats pels equips de govern i en la modernització de les corporacions locals. Amb aquest objectiu la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona ha dissenyat un pla de formació anual que inclou cursos, jornades, seminaris, entre d'altres accions. El curs de gestió d'oficines de turisme amb recursos 2.0 , forma part d'aquest pla.

Comentaris