L’OFERTA TURÍSTICA DE LA COMARCA PRESENT AL SITC 2012

• Enguany totes les institucions turístiques catalanes presentaran la seva oferta sota el paraigües de l’Agència Catalana de Turisme.

• El turisme de proximitat és una de les principals apostes d’aquest any.

• Les empreses Mas de Sant Lleí i Hotel Balneari Termes Victòria realitzaran activitats a l'estand.


A partir del divendres 20 i fins el diumenge 22 d’abril, es celebrarà en el recinte firal de Montjuïc la XXI edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC). Enguany totes les institucions turístiques catalanes integraran i presentaran la seva oferta turística sota el paraigües de l'Agència Catalana de Turisme. La comarca del Vallès Oriental, participa un any més, en el SITC amb un mostrador propi, en el qual hi haurà representada la variada oferta turística de la comarca. Tanmateix, algunes de les empreses del Vallès Oriental dinamitzaran l’estand amb diferents activitats, al llarg dels tres dies de fira.

El SITC és una de les cites més importants de l’any per als aficionats a viatjar. Amb una àmplia oferta de destinacions nacionals i internacionals de 50 països. Aquesta edició potencia els formats turístics especialitzats que permeten al viatger viure experiències a la carta, adaptades a les seves preferències i necessitats. A més de nombroses activitats d’oci per a tota la família, el certamen acollirà diferents trobades professionals per analitzar les noves tendències d’una indústria, que mou cada any gairebé mil milions de turistes al món i que, a Espanya, es presenta com un motor econòmic en temps de crisi.

El turisme de proximitat una aposta de qualitat i diversitat que pren protagonisme.
Al Vallès Oriental trobem una variada oferta de productes i experiències turístiques úniques de gran qualitat a mitja hora de Barcelona. Natura, cultura, termalisme, modernisme, turisme actiu, gastronomia, comerç o esports són algunes d’elles.


Visió de l'estand de Catalunya

El Balneari Termes Victòria va dur a terme una activitat

Alguns dels representants del turisme del Vallès Orietnal

El SITC en imatges: http://vimeo.com/35962174

L'opinió dels experts: http://vimeo.com/32270803

Per a més informació, consulteu el web del Consorci de Turisme del Vallès Oriental – http://www.turismevalles.net/

Comentaris