PLATS ROMANS ALS MATINS DE TV3

Nota de premsa - Ajuntament de Caldes de Montbui

Caldes de Montbui presenta la seva sopa de farigola amb aigua termal davant l'audiència de "Els matins", de TV3.

Els restaurants del municipi oferiran plats inspirats en la cuina romana i el termalisme fins el 23 d'abril.


La Pilar Pascuet, del restaurant El Remei, ha estat la cuinera calderina encarregada de presentar a TV3 els plats que aquests dies s'han ofert a Caldes de Montbui amb motiu del programa "Fem bullir l'olla". Ho ha fet acompanyada del regidor de Promoció Turística, Isidre Pineda, en nom de l'organització d'aquesta proposta gastronòmica anual.

La Pilar ha fet una sopa de farigola i aigua termal amb les mateixes olles que el cap de setmana del 17 i 18 de març bullien a la plaça de la Font del Lleó. La sopa, feta en directe, ha servit per il·lustrar davant tot Catalunya la proposta gastronòmica inspirada en el termalisme i en l'època romana que els restaurants de Caldes de Montbui ofereixen fins Sant Jordi.

En el directe també s'han presentat, a tall d'exemple, els quatre plats romans que es van poder degustar al Tastaolletes del Mercat de l'olla i la caldera: sopa romana de verdures i pasta (del restaurant Na Madrona), llegums romanes amb una picada d'herbes (del Robert de Nola), xai al forn (del Remei) i formatge fresc amb melmelada de farigola (del Rosset).

L'activitat central del programa "Fem bullir l'olla" va ser el Mercat de l'olla i la caldera, celebrat el cap de setmana del 17 i 18 de març. El mateix cap de setmana es va donar el tret de sortida de les Jornades gastronòmiques, enguany dedicades a la cuina romana i a l'aigua termal. Els restaurants del municipi oferiran plats inspirats en aquests dos conceptes fins el 23 d'abril.


Podeu trobar més informació al web de TV3 a la carta i al web de l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

Comentaris