EL MODERNISME D’ESTIUEIG AL VALLÈS ORIENTAL PRESENT A LA FIRA MODERNISTA DE TERRASSA 2012

•Els dies 12 i 13 de maig la ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental ha promocionat el modernisme de la comarca a la Xa edició de la Fira Modernista de Terrassa.

•Els municipis que formen part de la Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental són l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers.


La Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental ha participat, el passat cap de setmana, a la Fira de Ciutats Modernistes. Aquesta fira forma part dels actes que es celebren a la Fira Modernista de Terrassa, que aquest any 2012 ha celebrat la seva Xa edició. Els visitants de la fira podran informar-se de les visites modernistes guiades i autoguiades que es porten a terme en els cinc municipis que formen part de la ruta: l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers.



La Fira Modernista de Terrassa és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració d'entitats, associacions, institucions, empreses, establiments de la ciutat i de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. L’ambientació dels carrers, places i parades, les exposicions, les visites guiades a edificis modernistes, les diverses activitats i les cercaviles transportaran als visitats al 1900, quan moltes de les ciutats de Catalunya van viure una etapa pròspera gràcies a la indústria tèxtil i al modernisme com a moviment d’avantguarda.



La Fira Modernista ha rebut el reconeixement, per part de la Generalitat, de “festa local d’interès turístic de Catalunya”.

Comentaris