ELS “TURISTES DE QUALITAT” VISITEN EL VALLÈS ORIENTAL

L’objectiu del recorregut que els “turistes de qualitat” han fet aquest divendres per la comarca és l’elaboració d’un “quadern bitàcola online” explicant descriptivament a través de les xarxes socials cada lloc SICTED que han visitat.

La parella de “Turistes de Qualitat” esta visitant les diferents destinacions SICTED de la província de Barcelona, entre les que hi ha el Vallès Oriental, i alguns dels establiments i enclavaments que compten amb el reconeixement Compromís de Qualitat Turística, SICTED.  Els turistes de qualitat són la Jana, llicenciada en Comunicació Audiovisual i el Dani, historiador i professor. Tots dos són usuaris actius a les xarxes socials i guies oficials de turisme i han sigut escollits després d’un exigent procés de selecció.

Museu de Montmeló

En el seu pas per la comarca, els "Turistes de Qualitat" han pogut descobrir el Museu i el jaciment de Can Tacó a Montmeló, gaudir d’un àpat a El Trabuc, fer unes curses al Kartodrom de Catalunya, relaxar-se al Balneari Termes Victoria, sopar al restaurant La Bóta de Caldes i dormir en els bungalows del Càmping el Pasqualet. En el seu pas per Caldes de Montbui la parella ha estat acompanyada per l'Ignasi Martínez, Conseller Comarcal de Turisme i l'Isidre Pineda, regidor de Promoció Econòmica de Caldes de Montbui.

Museu de Montmeló


Jaciment de Can Tacó

El viatge, que es va iniciar el passat dimecres 6 de juny a la comarca del Maresme i te una durada de dues setmanes, passarà pel Vallès Oriental, Osona, Moianès, Cardener, Berguedà, Anoia, Alt Penedès, Garraf i finalitzaran al Baix Llobregat el proper 20 de juny.

Restaurant El Trabuc

Kartòdrom de Catalunya

Font del Lleó - Caldes de Montbui

Farmàcia Codina - Caldes de Montbui 

Balneari Termes Victòria

Aquest és el sisè any que es dur a terme el projecte de millora de la qualitat turística a la comarca del Vallès Oriental (SICTED). Més de trenta empreses de la comarca estan distingides amb el Distintiu de Qualitat SICTED i setze estan treballant per obtenir-lo. Els sectors representats en aquesta edició són els de les agències de viatge, els balnearis, els comerços, els hotels, els museus, les oficines d’informació turística, els parcs naturals, els restaurants, els transports turístics, el turisme rural i altres serveis.



Per a més informació, consulteu el web de Turistes de Qualitat www.turistesdequalitat.com o el de Turisme Vallès Oriental – www.turismevalles.net

Comentaris

  1. Hola amics ¡FANTÀSTIC! els indrets que haveu visitat son fabulosos, bonics per gaudir-los Josep

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada