JA TENIM LA PARELLA DE TURISTES DE QUALITAT SICTED

Nota de premsa - Servei de Premsa Diputació de Barcelona

La Jana Pérez i el Daniel Cortijo són la nova parella de turistes de qualitat 2012, ells dos seran els encarregats de recòrrer durant 15 dies les destinacions SICTED de la Província de Barcelona.

Després d’un exigent procés de selecció dijous passat a la tarda és van escollir els nous “Turistes de qualitat”. Es tracta de la Jana, llicenciada en comunicació audiovisual i el Daniel, historiador i professor. Tots dos són usuaris actius en les xarxes socials.


A partir de dimecres 6 de juny, la Jana i el Dani recorreran durant dues setmanes la província de Barcelona, visitant destinacions SICTED i comentant el viatge a les xarxes socials.

La ruta, que començarà a la comarca del Maresme; passarà pel Vallès Oriental, Osona, Moianès, Cardener,  Berguedà, Anoia, Alt Penedès, Garraf i finalitzarà al Baix Llobregat el proper 20 de juny.

Durant el viatge seran ells mateixos qui escolliran els llocs a visitar (platges, museus i centres d’interès turístic; espais naturals; etc.). La seva feina consistirà en comentar diàriament les seves experiències a les xarxes socials. A més, hauran de penjar vídeos informatius i descriptius de les vivències durant la ruta.

La seva experiència es podrà seguir a la web  www.turistesdequalitat.com.

Per a més informació,
Servei de Premsa Diputació de Barcelona
93 402 20 94 - capmanycs@diba.cat

Promotourist
932 419 313 / 666 574 556 - sicted@promotourist.net

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada