UN GRUP DE BLOCAIRES INTERNACIONALS VISTA EL MONTSENY

•    El bloc trip #inMontseny reuneix 7 blocaires de reconegut prestigi internacional amb la finalitat de descobrir i donar a conèixer els atractius turístics del Montseny.

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny amb la col·laboració de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i el Patronat de Turisme Costa Brava han organitzat un bloc trip, que busca promoure turísticament el Parc Natural del Montseny.


Del 4 al 8 de juny, els blocaires, que procedeixen de diferents països, entre ells Alemanya, Estats Units, Singapur i Espanya, visitaran el Parc Natural del Montseny i els municipis del seu entorn.


El bloc trip, que es realitzarà al llarg de 5 dies i mig, recorrerà cada dia una zona diferent del Montseny, buscant mostrar als blocaires tota la diversitat del territori. Així podran parlar i generar continguts que permetin explicar les particularitats i singularitats del Parc Natural del Montseny. Els continguts i tot el tràfic que es generi en els canals online al llarg dels dies del viatge, es podran seguir des de la nova pàgina de Facebook Turisme Montseny (www.facebook.com/turisme.montseny).


El Parc Natural del Montseny, declarat reserva de la Biosfera per la UNESCO l’any 1978, rep anualment un milió de visitants atrets per un territori que compta amb una extensa i variada diversitat de paisatges, flora, fauna i recursos turístics a prop de Barcelona. L’any 2011 el Parc Natural del Montseny va assolir la certificació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS Montseny).


Per a més informació, consulteu el web de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny www.turisme-montseny.com, el web de Turisme del Vallès Oriental – www.turismevalles.net o el web de l’empresa The Hotel Factory http://thehotelfactory.es

AraValles: www.aravalles.cat/noticia/87497/el-bloc-trip-inmontseny-reuneix-7-blocaires-per-descobrir-els-atractius-turistics-del-mont

BaixMontseny.info: http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/554/grup/blocaires/internacionals/visita/montseny

VOTV

El 9 nou

El Punt


 

Comentaris

  1. en realitat es una novetat , i queda per veure les consecuencies i resultats d'aquesta acció, que de fet ha donat molta feina als socis de Empresaris turistcs del MOntseny que son els que en realitat hi han posat molt esforç i la organització . També cal citar la col.laboració de la Diputació, el Patronat de turisme i l'ajuntament de La Garriga

    ResponElimina
  2. Fantàstica iniciativa per donar impuls a la Catalunya turística. El Vallès és una zona amb llocs preciosos que molts cops queda al marge.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada