4a FESTA DEL PA AL FOLLÓ

Aquest passat dimarts 3 de juliol van començar els actes de celebració de la 4a Festa del Pa de El Folló, que duraran fins el proper dissabte 7 de juliol.

Ahir es va donar el tret de sortida a la 4a Festa del Pa de El Folló amb un taller per nens en el que es van fer pans de pessic dolços a càrrec d’Albert i Oriol Iglesias del forn El Nostre Pa; i un taller per adults de pans de pessic salats a càrrec de Josep Ll. Mitjans, de l’Escola de Cuina de Tona.


Les activitats que es duran a terme els següents dies són:
  • Dimecres 4 de juliol: El pa ben fet, a càrrec de Xavier Barriga, del Forn Turris.
  • Dijous 5 de juliol: Tast de Pans, taller degustació de pans i coques.
  • Dissabte 7 de juliol: el 4t concurs de Pans fets a casa, taller de Pans de la India, a càrrec de Marc Tormo i, en acabat de dinar, concert amb el grup Showarma i els Faläfels.
Aquesta festa és un punt de trobada, intercanvi i aprenentatge entre professionals i amateurs del món del pa. La Mercè Brunés, propietària i cuinera del restaurant i casa de turisme rural El Folló, és l’artífex d’aquesta festa, que any rere any gaudeix d’una millor acollida i un gran èxit de participació. Enguany és el quart any que es celebra aquesta festa, en la que es mescla la cultura i la gastronomia en un marc natural inigualable.

El Folló
El Folló és un restaurant i casa de turisme rural situada a Tagamanent, al vell mig del Parc Natural del Montseny. En el Folló s’hi fan diferents cursos de cuina sana, natural i de pagès; organitzen jornades gastronòmiques i també hi fan classes d’elaboració de pa.

Per a més informació, consulteu el web de El Folló www.elfollo.com o el tel.93 842 91 16 així com el web de TurismeVallèsl – www.turismevalles.net

Article AraVallès

Comentaris