MILLORA DE LA SENYALITZACIÓ DELS LLOCS D'INTERÈS DE CALDES DE MONTBUI

Nota de premsa Ajuntament de Caldes de Montbui

Diputació i Ajuntament clouen un projecte de millora de la senyalització de recorreguts i llocs d’interès dels entorns de Caldes, amb especial incidència sobre els espais sud i nord del municipi


Aquesta acció anomenada Projecte per a la rehabilitació de la senyalització itinerària de Caldes de Montbui ha suposat la millora de les indicacions dels recorreguts rurals a l’entorn del Remei, del Turó Gros i de l’eix de la Riera. A més, el projecte ha permès senyalitzar punts d’interès dels entorns de Caldes, com els punts de partida i retorn a la nucli urbà, l’Ermita del Remei, les masies, el Mas Manolo i la Torre Marimon.  També inclou senyalització per a les fonts del Dimoni, de la Borda i dels Enamorats que s’instal·larà un cop acabin les tasques de recuperació que s’estan fent a l’entorn d’aquests brolladors naturals.


En total s’han instal·lat uns 50 punts d’informació que substitueixen plaques malmeses o introdueixen noves informacions al caminant. El projecte ha estat finançat per la Diputació de Barcelona i ha tingut un cost de 6.310€.

Senders de Caldes
Caldes de Montbui ofereix als caminaires cinc recorreguts diferents amb un ventall d’opcions que va des de la ruta del Remei, recorregut fàcil i d’una hora, fins la ruta dels Ermitans, recorregut de força dificultat i de cinc hores.


La descripció d’aquests recorreguts està recollida en el fulletó Senders de Caldes, amb trajectes que descobreixen tots els punts d’interès de l’entorn natural del municipi. El Museu Thermalia ofereix aquest material gratuït que va ser elaborat gràcies a la  col•laboració de l’Oficina de Turisme, els Amics dels Senders i l’editorial Alpina.

També són recorreguts inclosos a la guia El Farell i el seu entorn, que recull itineraris de Caldes de Montbui, l’Ametlla dels Vallès, Bigues i Riells, La Garriga, Santa Eulàlia i Lliçà d’Amunt (venta al Museu Thermalia i llibreries).

Al web: http://www.caldesdemontbui.cat/plana.php?idplana=281&idp=280&idnot=3207
www.visiteucaldes.cat

Comentaris