AQUEST CAP DE SETMANA TURISMEVALLÈS HA ESTAT PRESENT A L’OPEN NIGHT GRANOLLERS 2013 I A LA MOSTRA INTERNACIONAL DE TITELLES DE MOLLET DEL VALLÈS


Open Night Granollers a 13
El Consell Comarcal, TurismeVallès, juntament amb la Diputació de Barcelona han estat presents a l’Open Night 2013, promocionant el turisme comarcal amb un estand davant del Museu de Granollers. Per segon any consecutiu l’associació de comerciants Gran Centre, amb el suport del Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Granollers, ha organitzat el passat divendres dia 5 d’abril l’Open Night de Granollers. Aquesta és una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar els serveis i la cultura de la ciutat a través del comerç, la restauració i l’hostaleria.


Així les botigues de Gran Centre estaran obertes fins a mitjanit i els restaurants i hotels oferiran menús i allotjaments a 13 €. El tret de sortida es va fer a les 19 hores a la plaça de la Porxada.

7a Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès
El passat divendres també va començar la 7a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès. La Mostra està impulsada per la companyia local Galiot Teatre i organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Mollet. Durant els tres dies de la Mostra, el centre de Mollet va ser conquerit pels titelles, de tots tipus i tècniques, amb la participació de nombroses companyies especialitzades d’arreu de l’estat i del món. Les diferents companyies van representar i estrenar els espectacles en diferents escenaris, ja fos a l’aire lliure, en places i espais com el Mercat Vell.


La voluntat de la Mostra de Titelles és divertir i embadalir grans i petits, però també donar a conèixer el món dels titelles. TurismeVallès també va ser present, en aquesta ocasió amb un estand ubicat a la Rambla de Mollet del Vallès.

Comentaris