PRESENTAT EL FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013

NP Circuit de Catalunya

El Circuit de Catalunya albergarà la primera prova europea de la temporada amb una àmplia oferta per al públic.

Circuit de Catalunya (Montmeló).- El FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 es va presentar ahir al matí al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. La carrera se celebrarà del 10 al 12 de maig  al Circuit de Catalunya que ja es prepara per acollir el seu 23è Gran Premi de forma consecutiva i el primer de la temporada a Europa.


L'acte de presentació ha estat presidit pel Molt Hble. Sr. Artur Mas, juntament amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera; l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil; i el president del RACC, Sebastià Salvadó, entre altres autoritats.


Declaracions 
Vicenç Aguilera (President del Consorci del Circuit de Catalunya): “Aquest any hem realitzat un esforç major per captar més públic estranger i a dia d'avui portem un 30% més d'entrades venudes. Amb totes les activitats paral·leles a la carrera de F1 i tot el desplegament que s'ha realitzat, podem dir que el Circuit té la pole. Tenim l'oferta més àmplia i ara falta que la gent d'aquí respongui”.

Xavier Trias (Alcalde de Barcelona): “Alguns no entenen que en moments difícils es facin apostes com aquesta, que són fonamentals perquè per poder sortir d'aquesta situació hem d'obrir-nos al món. I la Fórmula 1 és una eina perfecta. Barcelona és una ciutat molt activa que vol ser un referent i amb això aconseguim un gran impacte econòmic. Per a Catalunya, el GP d'Espanya suposa 120 milions d'euros, dels quals 60 milions repercuteixen a la ciutat de Barcelona, així que no ens podem permetre no estar a la Fórmula 1”.

Artur Mas (President de la Generalitat): “Una de les moltes coses que cal fer per a que puguem sortir de la situació és un Gran Premi de Fórmula 1. A les xifres que s'han comentat, cal afegir que l'activitat total del Circuit de Catalunya suposa un impacte de 150 milions d'euros, per tant cal recolzar esdeveniments com aquest que tenen un gran seguiment. Això va directament a la vena econòmica i a la contenció de l'atur”.


Ahir a la tarda, responsables del Circuit de Catalunya es van traslladar a Madrid per presentar el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 en el Consejo Superior de Deportes, amb la presència del president del CSD, Miguel Cardenal, així com també del president de la Real Federació Espanyola d'Automobilisme, Carlos Gracia, entre altres autoritats.

Entrades a la venda a www.circuitcat.com
El Mundial arribarà amb màxima emoció, després que hi hagi hagut tres vencedors diferents en els quatre Grans Premis ja disputats. Sebastian Vettel lidera el Mundial seguit de Kimi Räikkönen, a 10 punts, Lewis Hamilton, a 27 punts, i Fernando Alonso, a 30 punts. El Campionat del Món de Formula 1® es presenta més obert que mai.

Les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO D'ESPANYA 2013 es poden adquirir a la web del Circuit de Catalunya (www.circuitcat.com), , així com a Ticketmaster, els centres comercials El Corte Inglés i a Entradas.com, a més de les agències de viatges de tot el món amb les quals el Circuit té acords per a la difusió i venda dels seus esdeveniments.

Comentaris