EL VALLÈS ORIENTAL ACULL EL WORKSHOP COSTA BARCELONA

L'activitat estava dirigida a professionals del Maresme, del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, interessats en desenvolupar productes turístics dins la marca turística Costa Barcelona.

La realització del workshops dins de l’àmbit de la Marca Costa Barcelona va permetre ampliar el ventall de possibilitats per treballar de manera col·laborativa.

El conseller de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el senyor Ignasi Martínez, va donar la benvinguda a les més de 50 empreses que van participar en aquesta trobada. Empresaris turístics de les comarques del Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, així com agències de viatges de tota Catalunya, van participar el prassat dimarts dia 21 de maig, en una trobada professional a l’espai singular Mas de Sant Lleí, ubicat al municipi de Vilanova del Vallès.



La trobada professional va servir per establir sinèrgies entre empreses que desenvolupen activitats turístiques complementàries, creant vincles comercials que puguin generar negoci i imatge d’unitat territorial. També es va treballar per promoure la cohesió entre els diferents agents que treballen amb objectius comuns i es va incentivar la promoció de plataformes de networking i d’intercanvis que permetin, en un futur proper, involucrar a tots els agents del sector.

  

La trobada va estar organitzada per la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, i amb l’assessorament tècnic de Vinexus Consultors, Turisme & Cultura.


Els assistents al workshop van considerar molt positiva la seva participació en aquest esdeveniment, ja que va proporcionar contactes diversos en un matí de treball intens. Els contactes establerts poden permetre a molts dels agents participants la possibilitat d’establir relacions de treball i generar negoci. La realització del workshops dins de l’àmbit de la Marca Costa Barcelona permet ampliar el ventall de possibilitats per treballar de manera col·laborativa. La força d’aquesta marca permet vendre els nostres productes en un mercat més enllà del de proximitat amb èxit.


Notícia VOTV

Comentaris