TURISMEVALLÈS HA PROMOCIONAT EL TURISME DE PROXIMITAT A GRANOLLERS, TERRASSA I MONTMELÓ

El passat cap de setmana TurismeVallès va promocionar el turisme de la comarca a la Fira de l’Ascensió, la Fira Modernista de Terrassa i al GP de F1.

Aquest any es va celebrar la 63a edició del la Fira de l’Ascensió de Granollers. TurismeVallès va ser present amb un estand propi, on els visitants van trobar un ampli ventall de propostes per realitzar a la comarca: activitats de natura, turisme actiu, cultura, modernisme, termalisme o gastronomia.


El Parc Firal va acollir, del 9 al 12 de maig de 2013, la fira multisectorial de Granollers que va ser de nou punt de trobada dels diferents sectors de la ciutat com el turisme, el motor, la indústria, l'agrícola, la ramaderia i el gastronomia. Paral·lelament hi va haver una programació d’activitats culturals.



Fira Modernista de Terrassa
La Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental va participar, el passat cap de setmana, a la Fira de Ciutats Modernistes. Aquesta fira forma part dels actes que es celebren a la Fira Modernista de Terrassa, que enguany va celebrar la XI edició. Els visitants de la fira van poder informar-se de les visites modernistes guiades i autoguiades als cinc municipis que formen part de la ruta: l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers.


L’ambientació dels carrers, places i parades, les exposicions, les visites guiades a edificis modernistes, les diverses activitats i les cercaviles van fer que el visitant fessin un salt en el temps i visquessin, per un cap de setmana, com a l’any 1900, quan moltes de les ciutats de Catalunya varen viure una etapa pròspera gràcies a la indústria tèxtil i al modernisme com a moviment d’avantguarda.


La Fira Modernista de Terrassa és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració d'entitats, associacions, institucions, empreses i establiments de la ciutat.

Fórmula 1 Gran Premi d'Espanya 2013
El passat cap de setmana es va celebrar el F1 Gran Premi d’Espanya al Circuit de Catalunya. TurismeVallès va ser present, juntament amb l’ajuntament de Montmeló, informant de les diferents propostes de turisme del Vallès Oriental.

En aquesta edició, la ciutat de Barcelona va viure l'ambient de la Formula 1 amb el Barcelona Fan Fest .El village va estar als Jardinets de Gràcia del 9 al 12 maig, coincidint amb el F1 Gran Premi d’Espanya. Els assistents van poder gaudir d’experiències vinculades al motor de la mà d’algunes marques i sobretot participar en promocions i guanyar premis interessants. La presència de la Formula 1 a la ciutat de Barcelona també es va fer patent a Passeig de Gràcia, on algunes de les seves botigues es van ambientar per a donar la benvinguda a la ciutat a la cinquena prova del Campionat del Món d’F1.

Comentaris