OBERT PER VACANCES

Nota de premsa - Circuit de  Catalunya

L’oferta turística i de lleure d’aquest estiu al Circuit de Catalunya comprèn visites guiades, Bicircuit, conducció GT i tandes.

Circuit de Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Catalunya no abaixa les persianes per vacances i presenta una atractiva oferta turística i de lleure durant els mesos d’estiu amb la finalitat d’oferir diferents propostes lúdiques en unes instal·lacions que habitualment acullen competicions del món del motor.

Ininterrompudament fins el 27 d’agost, es poden realitzar diàriament visites guiades, que permeten al visitant conèixer en profunditat aquells espais que normalment estan restringits als professionals en el transcurs d’un Gran Premi o d’una cursa. La visita es pot realitzar en dos torns diferents, a les 10h o a les 12h, i té una durada d’entre 1h i 1h15m. Inclou un recorregut per direcció de cursa, la sala de brífing, el pre-pòdium i el pòdium, la sala de premsa, la sala VIP, els boxs i el pàdoc, a més del visionat d’un vídeo que recull imatges de les curses que se celebren al Circuit i altres esdeveniments rellevants.

Els tiquets de les visites guiades es poden adquirir a www.circuitcat.com o el mateix dia a la torre de control del Circuit, i els preus van des dels 10 euros pels adults fins els 5 euros pels nens entre 5 i 15 anys, essent gratuït pels menors de 5 anys. Els titulars del Carnet Jove poden beneficiar-se d’un descompte 2x1 presentant el taló del pack d’ofertes Carnet Jove, i els Abonats Socis i Oficials del Circuit poden fer la visita gratuïtament reservant amb antelació.


Durant el mes de juliol, el Circuit continua oferint la possibilitat d’entrenar amb bicicleta. El Bicircuit es pot realitzar els dimarts i els dijous a la tarda accedint a les instal·lacions entre les 18.30 i les 21.30h. Els tiquets es poden comprar a la porta d’entrada (Accés Oest) o al web del Circuit, i l’abonament de 8 entrenaments té un preu de 25 euros, gratuït pels Abonats Socis i Oficials.

Els dies 27 i 28 de juliol i 4 d’agost es pot gaudir de cotxes d’altes prestacions amb la Conducció GT, amb descompte del 20% per Abonats Socis i Oficials; o si el que es prefereix és rodar amb vehicle propi, ja sigui moto o cotxe, l’11 d’agost se celebra una jornada de tandes al traçat Gran Premi, a partir de 49 euros i amb un 25% de descompte per Abonats Socis i Oficials del Circuit.

Més informació a www.circuitcat.com

Comentaris