SEGONA EDICIÓ DE LA CERVESA CALDERINA


Nota de premsa Ajuntament de Caldes de Montbui

La 2a edició de La Calderina, la cervesa feta amb aigua termal, serà presentada el 13 de juliol a la plaça de l’Església, dins el programa d’activitats anteriors a la celebració de l’Escaldàrium

El passat dimarts dia 2 de juliol, a la Sala de Les Cuines de Can Rius, el regidor Isidre Pineda va prsetnar la segona edició de La Calderina, la cervesa feta amb aigua termal.

L’anunci es va fer aprofitant la celebració de la darrera junta de govern del Consorci de Viles Termals de Catalunya, que va tenir lloc a Caldes de Montbui. Pineda va convidar als assistents a fer un tast de la cervesa termal calderina i també de dues cerveses més amb diferents percentatges d’aigua termal.


Aquesta segona edició de La Calderina compta ja amb el vistiplau del sector turístic calderí i amb l’acompanyament del Ball de Diables que, a petició de l’Oficina de Turisme i del Museu Thermalia, inclourà la presentació pública el programa de l’Escaldàrium, la festa del foc i de l’aigua. L’Escaldàrium serà el 13 de juliol i podreu descobrir la cervesa a la parada de la plaça de l’Església, en el marc de les activitats anteriors a la gran festa de les dotze de la nit.


Com a novetats, enguany es produiran el doble de litres que l’any passat (2.000), donada l’acceptació que va tenir la primera edició. Pel que fa a la nova recepta, el canvi més significatiu introduït per Arts Cervesers és el tipus de llevat que s'ha utilitzat, que ha permès dotar la cervesa d'un més elevat equilibri entre els cereals utilitzats (torrats, fumats) i sobretot realçar el caràcter mineral que li aporta l'aigua de Caldes.




Comentaris

  1. m'agrada el nom
    CAL
    DE
    RINA
    a més és refrescant
    xin ... xin ...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada