EL MODERNISME D’ESTIUEIG AL VALLÈS ORIENTAL PRESENT A LA FIRA - MERCAT MODERNISTA DE CANET DE MAR

Els dies 13, 14 i 15 de setembre la ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental promocionarà el modernisme de la comarca a la 6a edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar.

Els municipis que formen part de la Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental són l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers.


La Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental participarà, el proper cap de setmana, a la 6a Fira - Mercat Modernista de Canet de Mar. Els visitants de la fira podran gaudir de diferents activitats, així com informar-se de les visites modernistes guiades i autoguiades que es porten a terme en els cinc municipis que formen part de la ruta: l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers.

La Fira - Mercat Modernista és un projecte que neix al 2008 amb un doble objectiu: donar a conèixer Canet de Mar com a municipi d’interès turístic i cultural, tot vinculant-lo amb la figura i obra de Lluís Domènech i Montaner i, alhora, implicar a les associacions, entitats i ciutadania en un projecte comú de ciutat. L’any passat, més de vint-i-tres mil persones van visitar la fira.

A l’edició d’enguany es continuaran realitzant activitats que han tingut molt bona acollida entre els visitants com les cercaviles, el sopar modernista, les visites al Castell de Santa Florentina, les rutes guiades, les recreacions històriques, les exposicions, els tallers i les actuacions musicals. Entre les novetats, cal destacar el ball vuitcentista del dia inaugural, la nova ruta fotogràfica per adonar-se dels petits detalls modernistes i guardar-los en imatges, el “trenet del comerç” que ens passejarà pels punts més emblemàtics del municipi, la Fira de la cervesa artesana de Canet de Mar o la Nit de cinema mut modernista.

Canet de Mar compta amb una riquesa patrimonial modernista molt important. Tot passejant pels seus carrers trobem edificis majestuosos construïts gràcies a la fortuna que els indians van fer a les amèriques. Tota aquesta combinació fa que el visitant respiri cultura i patrimoni a cada racó de la vila.

Per a més informació, consulteu el web de TurismeVallès – www.turismevalles.net

Comentaris

  1. --en dono fe, com garriguenc que soc, no em canso mai d’admirar-ho inclòs l’illa modernista que tenim. Recordo haver vist quelcom a Canet i l’Ametlla

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada