EL TURISME DE REUNIONS COM A IMPULSOR DELS CREIXEMENT ECONÒMIC

TurismeVallès va participar a l’edició del workshop de Turisme de Reunions del Barcelona Province Convention Bureau 2013 representant els 43 municipis de la comarca.

Una jornada de networking on conèixer les novetats d’espais i serveis per a les reunions a la província de Barcelona.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental va participar, el passat dimecres dia 16 d’octubre a l’edició d’enguany del workshop de Turisme de Reunions del Barcelona Province Convention Bureau, que es va celebrar a la Casa Convalescència a Barcelona.

La trobada va consistir en una sessió de treball entre els proveïdors membres del Barcelona Province Convention Bureau i els seus potencials clients, que són els organitzadors de reunions, convencions i congressos.

El Vallès Oriental ofereix un ampli ventall de possibilitats per a la celebració de reunions, congressos, convencions i esdeveniments. Des d’allotjaments amb sales per a les reunions, espais singulars, espais de fires i congressos, espais municipals i altres espais. Un cop finalitzada la jornada de treball, es pot arrodonir el dia amb alguna de els activitats que es poden dur a terme a la comarca. Des de les propostes més enèrgiques fins a les més relaxants: activitats de team building, activitats de turisme actiu i descoberta de la natura, visites cultural guiades, cursos de cuina mediterrània, tastos de productes de km 0, tractaments termals i activitats de relaxació, entre altres opcions.


Des de l’any 2006, el Programa de Turisme de Reunions de la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona porta a terme aquest workshop amb l’objectiu de donar a conèixer als organitzadors d’esdeveniments de la ciutat de Barcelona i la seva àrea d’influència les possibilitats que té la província com a seu de tot tipus d’esdeveniments.

Comentaris