Consell Comarcal i sector turístic treballen en el proper llançament d'una nova plataforma web

El projecte té com objectiu impulsar el turisme com a sector de creixement econòmic de la comarca i captar reserves i nous mercats.

Una seixantena d’empreses van participar a les sessions de treball que es van dur al llarg del dia al Circuit de Barcelona - Catalunya.

Aquest dimarts, dia 12 de novembre, s’ha dut a terme al Circuit de Catalunya la primera trobada de treball publico – privat, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, per treballar en la millora de la promoció i comercialització on line del productes turístics del Vallès Oriental. A les diferents sessions de treball van participar més d’una seixantena d’empreses del sector turístic.


Fa temps que s’està treballant en la creació d’una nova pàgina web de turisme més moderna, més dinàmica, més pràctica i amb més prestacions. Una veritable plataforma que col·loqui els establiments i els productes turístics de la comarca en les posicions capdavanteres pel que fa a la promoció a la xarxa. Per això, aquesta nova plataforma comptà amb informació sobre els recursos turístics del Vallès Oriental i, a més a més, un nou element molt important, la comercialització de l’oferta turística.



Per aquest motiu, s’ha dut a terme una jornada de treball publico – privada, en la que s’ha donat a conèixer al sector turístic comarcal la plataforma i s’ha explicat els beneficis que poden tenir les empreses i les institucions. La jornada ha constat de dos tallers, en un s’ha explicat com introduir les dades a la nova plataforma informàtica i en l’altre com millorar els continguts perquè siguin més atractius pels cercadors d’internet.


El turisme com a sector de creixement econòmic
El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha fet una aposta ferma pel turisme com a sector de creixement econòmic de la comarca i per això està treballant en la conscienciació i sensibilització del territori sobre l’activitat turística. Un dels objectius estratègic del pla de treball de l’any 2013 és comunicar i difondre de manera efectiva els diferents productes de la destinació turística del Vallès Oriental així com promocionar i comercialitzar els productes i potenciar la relació entre el sector públic i privat.



Comentaris