Obertes les inscripcions a la Mini Solidària

Nota de premsa - Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca

Des de dimecres dia 15 de gener són obertes les inscripcions per a la 7ªMini Solidària, les curses infantils que es fan el dia 8 de març, dissabte previ a la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

La Mini Solidària són curses per a nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2011. La recaptació total de les inscripcions, a la venda per 3 euros, es destinarà integrament a la secció de Pediatria del Hospital de Granollers, per a l’adquisició de material.


Les curses tenen diferents recorreguts i distàncies, amb sortides diferenciades per categories, segons les edats. La sortida i arribada serà a la Plaça Pau Picasso de Montornès del Vallès. Hi hauran premis als tres primers classificats de cada categoria. Tots els participants de la Mini Solidària rebran una samarreta commemorativa i una bossa de regals dels col·laboradors: Henkel, Coca-cola i Nocilla.

Es poden fer inscripcions per Internet a www.mitjamontornes.com o bé presencials, als següents punts:
- La Roca del Vallès: Llibreria-Papereria Eva (Cr.Indústria, 3)
- Montornès del Vallès: Sabateria el Gato con Botas (Cr.Balmes, 12)
- Vilanova del Vallès: Pavelló Municipal d’Esports
-  Montmeló: Ràpid La Quintana (Cr. Lluís Companys,4)

Les places són limitades a 500 inscripcions.

Durant el dissabte dia 8, els participants de la Mitja i els 6km. poden recollir el seu dorsal per les curses al Teatre Municipal, a tocar de la Mini, de 10 a 19 hores.

Reglaments i més informació a www.mitjamontornes.com

Comentaris