Segona Jornada de treball público-privada del sector turístic del Vallès Oriental

El Consell Comarcal del Vallès Oriental i el sector turístic treballen el llançament d’un nou portal web.

El projecte té com objectiu impulsar el turisme com a sector de creixement econòmic de la comarca i captar reserves i nous mercats.

A finals de l’any 2013 es va dur a terme la primera jornada amb un gran èxit d’assistents.

El passat dimecres, dia 22 de gener, es va dur a terme a la seu del Consell Comarcal del Vallès Oriental la segona trobada de treball publico – privat, organitzada pel serveis de turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’objectiu de la trobada va ser treballar en la millora de la promoció i comercialització on line del productes turístics del Vallès Oriental. Amb l’objectiu de donar cabuda al màxim nombre d’empreses del sector turístic i d’institucions es van organitzar unes segones jornades dirigides a totes aquelles institucions o empreses que no van poder assistir a les primeres.


A llarg de la jornada de treball publico – privada es va donar a conèixer la nova plataforma web de turisme del Vallès Oriental. Tanmateix, es va explicar els beneficis que poden tenir les empreses i les institucions. La jornada va constar de dos tallers, en un es va explicar com introduir les dades a la nova plataforma informàtica i en l’altre com millorar els continguts perquè siguin més atractius pels cercadors d’internet.


Des del Consell Comarcal del Vallès Oriental fa temps que s’està treballant en la creació d’una nova pàgina web de turisme més moderna, més dinàmica, més pràctica i amb més prestacions. Una veritable plataforma que col·loqui els establiments i els productes turístics de la comarca en les posicions capdavanteres pel que fa a la promoció a la xarxa. Per això, aquesta nova plataforma comptà amb informació sobre els recursos turístics del Vallès Oriental i, a més a més, un nou element molt important, la comercialització de l’oferta turística.

Comentaris