Torna la Duatló de Carretera de l'Ametlla

Nota de premsa - Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

A resultes de l’èxit de la I Duatló de Carretera de l’Ametlla del Vallès celebrada l’any passat, el proper dissabte 1 de març l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i el BB Triatló l'Ametlla del Vallès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Garriga, organitzen la II Duatló de Carretera, una prova inclosa en el calendari de la Federació Catalana de Triatló que converteix l'Ametlla en un dels pocs municipis a Catalunya que acull dues proves del seu circuit: la Duatló de Muntanya, de la qual ja se n'han fet 12 edicions, i aquesta Duatló de Carretera.

La prova començarà a les 15h, amb inici i arribada a la plaça de l'Ajuntament, i consta d’un circuit integrat per un segment de córrer de 5 km., un amb bici de carretera de 24 km., i un darrer també de córrer de 2,5 km., que és el mateix que el de l’any passat i que destaca per la seguretat dels participants i pel màxim respecte a la circulació de vehicles per la zona.


En aquest sentit, el recorregut està pensat per a ser viscut el més a prop possible, amb els segments de córrer pel poble i una part del segment de bicicleta urbana que transcorre entre els municipis de l'Ametlla i de la Garriga.

L'organització preveu que a partir de les 16h comencin a arribar els primers participants, i que a les 17h hagi finalitzat la prova.

Afectació a la mobilitat de vehicles
La Duatló de carretera afectarà una sèrie de carrers pel que fa a la mobilitat amb cotxe dels seus veïns, en l’horari de 15h a 16.30h.

Carrers tallats pel circuït en bicicleta: La ctra. de la Garriga en el tram de Can Quico fins la Garriga estarà tallada. Per tant, els carrers Pinetons, Granollers, Anna Mª Mogas i els Passatges del Club i Tassana no tindran accés des de la Ctra. de la Garriga.

També estaran tallats els carrers Ca l’Arenys, Sant Genís i el Passeig de l’Ametlla, des de Sant Genís fins la Plaça de l’Ajuntament.

El carrer Antic camí de Caldes ho estarà des de Torregassa fins Francesc Macià.

Carrers afectats al trànsit de vehicles per la cursa a peu: Mestre Capell, Torregassa, Alzina, Montseny, Sebastià Bassa, Sant Sebastià, Figaró, Emma, la Coma, Josep Carreras, Pompeu Fabra, Anselm Clavé, Sebastià Torras, Mestre Capell.

Accés al centre pels veïns dels barris d’El Serrat, La Miranda, Roquetes i Santa Creu: Tots els veïns d’aquests barris que vulguin accedir al centre i arribar a la Ctra. de Bigues o a la C-17 o al revés, ho hauran de fer pels carrers Francesc Macià i Antic Camí de Caldes.

Comentaris

  1. ja estic a punt per veure les bicicletes al terme municipal de la Garriga anims atletes Josep

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada