Arriben les IX Jornades Gastronòmiques del vi DO Alella

Nota de premsa - Consorci DO Alella

Les Jornades Gastronòmiques del vi DO Alella segueixen creixent i ampliant el seu àmbit d'influència. Una cinquantena de restaurants de vint-i-set municipis del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès ofereixen durant tot el mes de març les seves propostes culinàries harmonitzades amb vins de la DO Alella.

Per primera vegada hi participen restaurants dels municipis d'Arenys de Mar, Caldes de Montbui, Sant Celoni, Santa Eulàlia de Ronçana i Tagamanent, que se sumen a la incorporació de les dues capitals de comarca, Mataró i Granollers, que ja hi van participar l'any passat i que hi repeteixen, juntament amb Montmeló, Arenys de Mar i Pineda de Mar, a més d'un restaurant de la ciutat de Barcelona.



L'oferta gastronòmica de les Jornades és ben variada i adequada a tots el gustos i butxaques. No cal explicar que els protagonistes seran els vins de la DO Alella, tot i que a més hi trobarem vins i caves de gran qualitat que també s'elaboren als cellers del territori DO. Els preus dels menús oscil·len entre els 20 i els 40 euros i els vins se serveixen a copes, de manera que els comensals tindran l'oportunitat de degustar més varietats de vins amb els menús suggerits.

Els municipis DO Alella participants són Alella, Argentona, Cabrils, Martorelles, El Masnou, Montgat, Montornès del Vallès, Premià de Mar, La Roca del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

Els municipis de l'entorn de la DO Alella participants són Arenys de Mar, Arenys de Munt, Barcelona, Caldes de Montbui, Canet de Mar, Granollers, Mataró, Montmeló, Pineda de Mar, Sant Celoni, Santa Eulàlia de Ronçana i Tagamanent.

Descarrega't el programa de les jornades.

Comentaris