Torna la Fira de la Botifarra

Nota de premsa - Ajuntament de La Garriga
Comerciants, restauració i entitats participaran dels actes programats per celebrar, el proper 8 i 9 de març, la Fira de la Botifarra, un esdeveniment que pretén promoure el comerç local, promocionar el municipi i esdevenir un referent en el sector cansalader de la comarca.

A partir d’un dels productes més emblemàtics del poble - la botifarra - la Fira, que es celebrarà al voltant de la plaça de Can Dachs, donarà a conèixer aquesta tradició garriguenca i oferirà tot un conjunt de propostes lúdiques i culturals, tastets gastronòmics, i una àmplia oferta de productes artesanals i de proximitat.


A part de la cinquantena de parades, les persones visitants podran gaudir d’una oferta gastronòmica diversa i de qualitat i, alhora, descobrir els principals atractius turístics del municipi amb les visites guiades. Enguany el sector cansalader de l’ASIC farà demostracions d’elaboració de botifarres de manera artesanal i un tastet de la reconeguda botifarra de la Garriga.

La Fira també inclourà activitats culturals com el Ball de Cintes del municipi, tallers varis, contes i diumenge al matí un taller infantil de preparació de coques.

Una altra de les novetats és la presentació del lèxic del porc, “del porc fins la cua és bona”, elaborat amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, l’Escola d’Art i Disseny (EMAD) de la Garriga i les cansaladeries i elaboradors de la Garriga. La presentació serà el dijous 6 de març, a dos quarts de vuit del vespre, a Can Raspall.

El sector de la restauració també participarà activament en l’esdeveniment i oferirà del 2 al 9 de març plats de botifarra als establiments.

Més informació al web de l'Ajuntament de La Garriga

Comentaris