Unes 50.000 persones han gaudit de la 8a Mostra Internacional de Titelles de Mollet durant tot el cap de setmana

Nota de premsa Ajuntament de Mollet del Vallès

Aquest cap de setmana, Mollet ha celebrat la 8a edició de la Mostra Internacional de Titelles (MITMO) repetint i superant l’èxit de participació d’edicions anteriors. Unes 50.000 persones han gaudit dels espectacles, l’ambient i el bon temps de la MITMO.

La MITMO s’ha consolidat ja en l’agenda cultural i familiar del mes d’abril tant a la ciutat com a nivell comarcal i de Catalunya. Es calcula que enguany ha visitat la ciutat més gent que el 2013, fins a unes 50.000 persones provinents de Mollet, d’arreu de la comarca i també de municipis com Terrassa, Sabadell, Blanes o Sant Boi de Llobregat.

Tots els espectacles de la Mostra han fet ple i, de fet, en tots els passis a l’aire lliure s’han omplert les cadires i centenars de persones han seguit l’obra a peu dret. Els moments de màxima participació han estat dissabte a la tarda, tant a la plaça de Prat de la Riba com de Catalunya, i diumenge al migdia, amb l’estrena de l’espectacle itinerant de titelles gegants El gran mar de Mollet i l’obra de la plaça de Prat de la Riba.

Fotografia: Toni Torrillas


Pel que fa als espectacles a l’interior amb aforament limitat (a La Marineta i a la Sala Fiveller), s’han venut totes les entrades. Fins i tot, dissabte a la tarda es va fer un segon passi extra de l’obra Miranius (que no estava previst en la programació) per donar resposta a la gran demanda que han tingut els espectacles per als més menuts (de 0 a 5 anys). L’espectacle de titelles per a adults de dissabte a la nit també va agafant volada i enguany ha arribat a una ocupació molt alta, amb 180 entrades venudes.

El parc de les Pruneres s’ha consolidat aquest any com a espai de la Mostra. Durant tot el cap de setmana s’hi ha plantat una gran carpa on es feia un espectacle de titelles en passis de 30 minuts que ha comptat amb un públic molt nombrós, amb més 1.000 entrades venudes durant els dos dies.


  Fotografia: Toni Torrillas

Galetes i menú dels titelles
A banda dels espectacles, a la MITMO hi col·labora el teixit comercial, la restauració i els pastissers de la ciutat. En aquest sentit, les galetes artesanes del Mollet Mullat han tingut un gran èxit, com a berenar o per fer un mos durant al matí. Diumenge al matí es va esgotar la totalitat de les galetes del Mollet Mullat que havien elaborat les pastisseries de la ciutat (Forn de Pa Prat, Pastisseria Lorena, Forn de Sant Vicenç i Fleca Llargués), més enllà de les galetes que hagi venut cada establiment.

També el Menú dels Titelles ha tingut una gran acceptació i tots els restaurants participants en aquesta segona edició s’han mostrat molt satisfets amb l’experiència. De fet, la majoria han omplert els dos dies i tenien reserves des de la setmana anterior de la celebració de la MITMO. Els restaurants participants han estat Sis sentits, Cal Guardabosc, Racó de Ca la Leo, Restaurant Beumala, Casa Gerardo, La Molleta, L’Odri i La llar d’en Tariel.

La MITMO a les xarxes
L’Ajuntament de Mollet va estrenar compte oficial de Twitter l’any passat tot coincidint amb la Mostra de Titelles. Enguany, doncs, ha celebrat el seu primer any de vida i, gràcies a l’èxit de l’etiqueta #mitmo i l’àmplia informació i seguiment que ha fet de la Mostra, ha assolit el miler de seguidors.

L’anàlisi de les piulades amb l’etiqueta #mitmo també permet afirmar que la Mostra ha comptat amb nombrosos visitants fidels i entusiastes, tant de Mollet com de fora de la ciutat.

Més informació: www.molletvalles.cat

Comentaris