Es presenten les noves publicacions turístiques del Vallès Oriental

Les noves publicacions proposen diferents activitats i experiències turístiques a la comarca. 

Enguany s’ha publicat la 8a edició de l’Agenda Turística del Vallès Oriental amb més de 800 activitats d’arreu de la comarca.


El conseller de turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el senyor Ignasi Martínez, ha presentat aquest matí els nous materials de promoció turística de la comarca. Aquests han estat possible gràcies al treball conjunt dels ajuntaments, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.



Es tracta de tres publicacions, en les que els visitants trobaran 50 propostes d’activitat per fer a la nostra comarca agrupades per les següents temàtiques: activitats de turisme actiu i de natura; activitats de cultura; i activitats per fer en família. Les temàtiques de les publicacions es van escollir entre tots els municipis de la comarca basant-nos en la posada en valor dels recursos, productes i serveis, que cada un dels 43 municipis ofereix als visitants. Tanmateix, es va creure imprescindible editar una publicació amb l’oferta de turisme familiar que hi ha a la comarca, ja que enguany es celebra l’any del turisme familiar a Catalunya.

En tot moment, s’ha volgut que aquest nou material sigui pràctic i que doni resposta a les necessitats de les consultes que rep el territori a través de les diferents oficines de turisme o a través de les diferents accions de promoció que es duen a terme. Aquests tres nous llibrets son l’inici d’una col·lecció de material promocional que vol oferir d’una manera agrupada, visual i atractiva un ampli ventall de possibilitats i ofertes turístiques. S’ha editat 5.000 unitats de cada exemplar.



El nou material promocional es va estrenar a principis d’abril aprofitant la presència de TurismeVallès en al Saló Internacional de Turisme a Catalunya.

Agenda turística 2014
TurismeVallès ha publicat l’Agenda Turística del Vallès Oriental, que enguany celebra la seva 8a edició amb un recull de més de 800 activitats per a fer al llarg del 2014 a la comarca. Enguany s’ha fet un canvi de disseny de l’agenda per adaptar-la als nous temps i fer-la més moderna i atractiva. S’ha editat 4.000 unitats.

L’Agenda Turística, que compta amb una molt bona acollida per part dels ciutadans i els visitants, s’ha elaborat gràcies a la informació facilitada pels agents organitzadors de les activitats.

A la primera pàgina de l’Agenda Turística veiem el recull de les activitats per fer durant tot l’any, on trobem els apartats següents: visites guiades culturals a l’arquitectura Raspall; visites comentades als museus; visites culturals guiades; visites informatives als espais naturals; cellers i bodegues; Circuit de Catalunya; altres activitats anuals; i mercats setmanals. Seguidament trobem les activitats dels diferents mesos organitzades per fires i festes populars; visites culturals guiades; sortides de natura; i esdeveniments esportius.

Una de les novetats d’enguany és la incorporació de l’espai “Temps de...” on s’informa dels productes agroalimentaris de la comarca, que podem trobar al llarg de cada mes. D’altra banda, al final de l’agenda s’inclou un mapa de la comarca i algunes imatges.

Tothom que estigui interessat trobarà les noves publicacions i l’agenda turística 2014 en les diferents oficines de turisme del territori, així com en els ajuntaments i punts més turístics del Vallès Oriental.

Comentaris